Amnesty International (!?) heeft kritiek op discriminatie van ongevaccineerden

Datum:
 • maandag 24 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Een bekende Italiaans microbioloog vreest een duurzame beïnvloeding van het complexe immuunsysteem van gevaccineerde personen.


  Amnesty International (!?) heeft kritiek op discriminatie van ongevaccineerden  (Vertaling: E.J. Bron)

  Krijg nou wat! Amnesty International zet zich daadwerkelijk voor niet-vluchtelingen in en heeft scherpe kritiek op de buitenproportionele discriminatie van ongevaccineerden in Italië. Een bekende Italiaans emicrobioloog waarschuwt ondertussen voor geplande massavaccinaties. Hij vreest een duurzame beïnvloeding van het complexe immuunsysteem van gevaccineerde personen.

  Mensenrechtenorganisatie roept op om te stoppen met de discriminatie van mensen die geen spuit nemen

  Amnesty International roept de door minister-president Mario Draghi aangevoerde Italiaanse regeringscoalitie ertoe op om de buitenproportionele discriminatie van ongevaccineerden te beëindigen. Volgens Amnesty International zouden ongevaccineerden “zonder discriminatie” het recht moeten hebben deel te nemen aan het arbeids- en sociale leven, bijvoorbeeld door alternatieve maatregelen zoals het dragen van mondmaskers en corona-tests, bericht “unsertirol”.

  Vaccinatieplicht vanaf 50 – geen werk, geen openbare functies voor ongevaccineerden

  Onder het corona-regime van Draghi werd met de jaarwisseling in Italië de algemene vaccinatieplicht voor alle personen boven de 50 jaar ingevoerd en bovendien een feitelijke lockdown voor alle ongevaccineerden ingesteld. Onder deze corona-tirannie kunnen ongevaccineerden tot 15 juni geen openbare verkeersmiddelen gebruiken, ongevaccineerde personen boven de 50 mogen bovendien niet meer naar hun werkplek. Dit heeft tot gevolg dat ongevaccineerden, die aangewezen zijn op openbare verkeersmiddelen, noch hun werkplekken noch onderwijsinstellingen kunnen bereiken.

  Protesten in tientallen Italiaanse steden

  De mensenrechtenorganisatie roept het corona-regime in Rome op om “te garanderen dat de hele bevolking haar grondrechten kan waarnemen”, bijvoorbeeld het recht op onderwijs en werk. In Italië is het aantal deelnemers bij demonstraties tegen corona-maatregelen opnieuw toegenomen. In tientallen steden kwam het zaterdagmiddag tot demonstraties tegen de waanzinnige corona-verscherpingen.

  Waarschuwing voor massavaccinaties

  Andrea Crisanti, een bekende microbioloog uit Padua, waarschuwde de regering in Rome voor geplande massavaccinaties met een vierde of zelfs vijfde dosis met het corona-vaccin. “Dit zou ten eerste het gezondheidswezen overbelasten en ten tweede het gevaar van een duurzame beïnvloeding van het complexe immuunsysteem van de gevaccineerde persoon met zich meebrengen.” Hij is van mening dat de vaccins niet aan de verwachting zouden hebben voldaan.

  Bron:
  wochenblick.at

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten