Administratieve rechtbank van Beieren vernietigt 2G-regel in detailhandelsector

Datum:
 • zaterdag 22 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,

 • De Beierse administratieve rechtbank heeft de principiële beperking van de toegang tot de detailhandel voor gevaccineerden en herstellende personen (2G) ongedaan gemaakt.

  19-1-2022


  Zo heeft de rechtbank München woensdag een dringend verzoek van een eigenaar van een lampenwinkel in Opper-Beieren ingewilligd, meldt RT.de

  De Beierse administratieve rechtbank vernietigt de 2G-toegangsbeperkingen voor eindgebruikers in de staat. In een beslissing waartegen geen beroep mogelijk was, oordeelden de rechters dat de Beierse verordening niet voldeed aan de eisen van de wet ter bescherming tegen infecties voor toegangsbeperkingen tot gevaccineerde en herstellende personen.

  In principe zijn 2G-regelingen mogelijk voor detailhandelaren, maar de Beierse regeling voldoet niet aan de nodige eisen, zo redeneerden zij.


  Dat iedereen plots het verhaal verandert in meerdere landen tegelijk betekent dat de regionale uitvoerende organen orders ontvangen hebben van het wereldwijde misdaadsyndicaat.

  Er staat kennelijk iets groots te gebeuren en omdat duidelijk is dat ze het slechtste met ons voorhebben kan dat alleen maar iets zijn dat nog vreselijker is.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten