Zorgminister bevraagd over explosie in aantal volledig geprikte vrouwen dat doodgeboren baby krijgt

Datum:
 • vrijdag 10 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • In zes maanden tijd zijn 86 doodgeboortes  gemeld.   10 december 2021 


  Zorgminister bevraagd over explosie in aantal volledig geprikte vrouwen dat doodgeboren baby krijgt

  Rick Nicholls, lid van het provinciale parlement van Ontario, confronteerde minister van Volksgezondheid van Ontario Christine Elliott met de scherpe stijging in het aantal volledig gevaccineerde vrouwen dat een doodgeboren baby krijgt.

  Nicholls zei dat zijn dochter een gezonde baby op de wereld heeft gezet op een moment dat artsen zwangere vrouwen nog waarschuwden om de nieuwe mRNA-coronavaccins niet te nemen. Enkele maanden later zeiden artsen opeens dat zwangeren de experimentele vaccins gerust kunnen nemen.

  86 doodgeboortes

  “In en rond Waterloo hebben van januari tot juli 86 doodgeboortes plaatsgevonden,” zei Nicholls, waarna andere politici zich begonnen te roeren. “En normaal is dat één doodgeboorte per twee maanden. De moeders van de doodgeboren baby’s waren volledig gevaccineerd en u heeft meerdere keren gezegd dat de vaccins veilig zijn.”

  “Wat zegt u tegen de artsen die tegen zwangere vrouwen hebben gezegd dat ze zich gerust konden laten vaccineren en wat zouden ze moeten zeggen tegen de moeders die zijn bevallen van een doodgeboren baby?” vroeg Nicholls aan de minister.

  Hoogst ongebruikelijk

  Minister Elliot beweerde – zonder daarbij te verwijzen naar data of statistieken – dat coronavaccins veilig zijn en worden aanbevolen voor vrouwen die in verwachting zijn.

  Arts Daniel Nagase zegt in een video die in november is gepubliceerd dat in Waterloo in zes maanden tijd 86 doodgeboortes zijn gemeld. “Dat is hoogst ongebruikelijk,” stelt hij.

  [Infowars]

  Correctie: in een eerdere versie van dit artikel werd gesproken over miskramen.  0 reacties :

  Een reactie posten