Ze hebben gelogen over het vaccin: filmpje van 2 minuten laat zien hoe je bij de neus bent genomen

Datum:
 • dinsdag 28 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • De mensen die nu braaf in de rij staan voor een booster worden al een slordige twee jaar voorgelogen door de overheid en miljardairs zoals Bill Gates over het coronavaccin.


  28-12-2021


  Ze zeiden dat het vaccin transmissie zou tegengaan, ze zeiden dat gevaccineerden niet ziek zouden worden en ze zeiden dat gevaccineerden niet zouden sterven. Enkele maanden later draaiden ze 180 graden. Ondertussen heeft Gates zijn bankrekening flink gespekt.

  “Je krijgt geen corona als je deze vaccinaties neemt,” zei president Joe Biden. “Deze vaccins zijn zéér effectief en werken héél erg goed tegen varianten,” zei Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel. “Gevaccineerden dragen het virus niet bij zich en worden niet ziek,” zei directeur van het Amerikaanse RIVM Rochelle Walensky. “Mensen die het vaccin nemen, beschermen niet alleen zichzelf, maar verminderen ook transmissie,” zei Bill Gates.

  “Als mensen gevaccineerd zijn, zullen ze niet besmet raken,” zei Fauci. “Als je gevaccineerd bent, zul je niet in het ziekenhuis belanden, zul je niet op de IC belanden en zul je niet sterven,” zei Biden.

  Al snel bleek dat het vaccin niet zijn werk doet zoals beloofd.

  “Ze kunnen transmissie niet langer voorkomen,” zei Walensky. “We beschikten niet over vaccins die transmissie tegenhouden,” zei Gates. “Uit berichten van onze internationale collega’s, waaronder Israël, blijkt dat er sprake is van een verhoogd risico op ernstige ziekte onder mensen die vroeg gevaccineerd zijn,” zei Walensky. “En in Israël, dat altijd een maand tot 1,5 maand voorloopt op ons, zien ze afnemende immuniteit, niet alleen tegen besmetting, maar ook tegen ziekenhuisopname en – tot op een bepaalde hoogte – sterfte,” zei Fauci.

  Zo word je bij de neus genomen:


  [The Gateway Pundit]  0 reacties :

  Een reactie posten