WHO data onthult: Covid-“vaccins” veroorzaken psychiatrische stoornissen bij honderdduizenden mensen

Datum:
 • donderdag 16 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • De VigiBase van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) laat momenteel zien dat ten minste 121.559 mensen die zijn “ingeënt” tegen het coronavirus nu lijden aan één of meer psychiatrische stoornissen, bericht Ethan Huff.


  15-12-2021

  Het meest voorkomende probleem is slapeloosheid, gevolgd door angst, een “verwarde toestand”, “slaapstoornissen”, “nervositeit”, “desoriëntatie”, “acute stress stoornis”, “rusteloosheid”, hallucinaties, depressie, “sombere stemming”, “paniekaanvallen”, “slechte slaapkwaliteit”, “delirium”, “agitatie”, “nachtmerries”, “abnormale dromen”, “eetstoornissen”, een “psychotische stoornis” of “acute psychose” of “psychotisch gedrag”, en tic-stoornissen.

  VigiBase toont ook 213 meldingen van een bijna-dood ervaring na injectie, 57 voltooide zelfmoorden en 25 gevallen van “exploderend hoofd syndroom”, een aandoening die LifeSiteNews beschrijft als “het horen van een zeer hard geluid zoals een explosie, geweerschot of bekkens die kletteren alsof het vlak naast hen is”.

  Bijna 30.000 gevallen van psychiatrische stoornissen na de injectie zijn ook gemeld bij de Britse Yellow Card, een meldsysteem voor ongewenste voorvallen in het Verenigd Koninkrijk.

  “Van het virus dat COVID -SARS-CoV-2 veroorzaakt is bekend dat het een krachtige immuunrespons uitlokt, waaronder het vrijkomen van grote hoeveelheden proinflammatoire cytokines,” zeggen de onderzoekers van het casusverslag.

  “Er wordt verondersteld dat een door COVID-19 veroorzaakte cytokinenstorm het risico op psychose kan verhogen,” voegden ze eraan toe, verwijzend naar 42 gerapporteerde gevallen van psychose gelinkt aan deze vorm van ontsteking.

  Aangezien de zogenaamde “vaccins” een ontstekingsreactie uitlokken bij de ontvangers, wordt aangenomen dat dit de oorzaak is van de sterke toename van psychiatrische stoornissen.

  Zorgen covid “vaccins” ervoor dat mensen krankzinnig worden?

  Een studie uit 2018, zo blijkt, ontdekte dat studenten van middelbare schoolleeftijd met hogere niveaus van serum interleukine-6 (IL-6) na vaccinatie enkele van de meest ernstige depressieve symptomen vertoonden. Dit was vóór de Covid-griepprikken, natuurlijk, maar het uitgangspunt is hetzelfde.

  Een andere pilotstudie uit 2017 die naar vaccinatiegegevens van kinderen keek, ontdekte dat kinderen die werden gediagnosticeerd met neuropsychotische aandoeningen zoals anorexia nervosa, obsessieve compulsieve stoornis (OCD) en tic-stoornis, meer voorkwamen onder onlangs gevaccineerde kinderen.

  Spoel door naar het heden en mensen die onlangs zijn geïnjecteerd tegen de covid-griep overspoelen ziekenhuizen met allerlei vreemde nieuwe ziekten die de autoriteiten “covid” noemen.

  In het Sharp Memorial Hospital in San Diego, bijvoorbeeld, werd een voorheen gezonde jonge vrouw van in de 20 met spoed naar de eerste hulp gebracht wegens overmatig urineren. Haar familie maakte zich ook zorgen over het feit dat ze niet goed sliep en voortdurend angstig was.

  Deze jonge vrouw had geen voorgeschiedenis van geestesziekte, voor alle duidelijkheid. Ze raakte er echter zo van overtuigd dat “covid” haar darmen en nierfunctie “uitschakelde”, dat ze in feite het vermogen verloor om te redeneren.

  Het blijkt dat al het psychologische terrorisme van de regering en de media dit arme meisje ervan overtuigde dat haar lichaam faalde door een onzichtbaar virus.

  De volgende dag kwam dezelfde jonge vrouw terug in het ziekenhuis en klaagde dat ze “beschuldigende stemmen” hoorde. Bloedonderzoek wees uit dat ze twee verhoogde leverenzymen en een hoge bloeddruk had van de dag ervoor.

  Later werd de jonge vrouw naakt aangetroffen in haar ziekenhuiskamer, poepend over de hele vloer. Het lijkt wel alsof de “vaccins” ervoor zorgden dat ze bezeten werd door demonen en volledig psychotisch werd.

  Artsen probeerden haar psychiatrische medicijnen te geven, maar het probleem verergerde alleen maar. Ze werd naar verluidt “steeds psychotischer” en catatonisch voordat ze uiteindelijk een grote epileptische aanval kreeg.

  “Haar geheugen was intact en de jonge vrouw antwoordde op vragen van artsen, maar alleen in korte zinnen, met een monotone, vlakke stem,” meldt LifeSiteNews. “Ze was lethargisch met aanhoudende symptomen van catatonie. Ze kon lopen, maar langzaam, en moest worden gevraagd om te bewegen.”


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 

  0 reacties :

  Een reactie posten