Wegens klaarblijkelijke ineffectiviteit: steeds meer Israëli´s weigeren de vaccinatie

Datum:
 • vrijdag 31 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Nu gelden nog maar ongeveer 59% van de Israëli´s op dit moment als “volledig gevaccineerd”    Wegens klaarblijkelijke ineffectiviteit: steeds meer Israëli´s weigeren de vaccinatie


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Israël zou opnieuw het modelgeval voor de corona-ontwikkeling in Duitsland [Nederland?] kunnen zijn: met het oog op de steeds duidelijker ineffectiviteit van de vaccinatie en de stijgende besmettingsaantallen neemt de vaccinatiebereidheid in Israël af – en gevaccineerden worden weer ongevaccineerden, omdat de vaccinatiestatus zijn geldigheid verliest.

  Tijdens de jaarwisseling 2020/2021 was Israël “wereldkampioen vaccineren”. Een groot deel van de bevolking werd extreem snel volledig gevaccineerd. Daarna werd het wegsterven van de derde golf als succes gevierd, nadat deze begin februari zijn hoogtepunt was gepasseerd.

  Maar het optimisme kwam te vroeg en hielpen de vaccinatie-voorstanders snel uit de droom: want in het begin van de zomer kwam de vierde golf, en nu verwacht men kennelijk de vijfde golf. Steeds meer Israëli´s weigeren daarom de blijkbaar ineffectieve vaccinatie.

  Ongeveer 15% van de mensen ouder dan 16 jaar – meer dan een miljoen Israëli´s – weigert op dit moment de booster-vaccinatie. Ook bij de 30- tot 39-jarigen wijst 30% een “oppep-prik” af, bij de 40- tot 49-jarigen is dat 24%. Dientengevolge gelden nu nog maar ongeveer 59% van de Israëli´s op dit moment als “volledig gevaccineerd” – tendens dalend. En nog altijd 32% van de bevolking is helemaal niet gevaccineerd. Bij 9% is de geldigheid van de vaccinatie alweer afgelopen. De tijdelijke “wereldkampioen vaccineren” bevindt zich plotseling weer op een tamelijk gemiddeld niveau.

  Bron:
  zuerst.de

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten