Wat vindt de Koning belangrijk? Wie is hij eigenlijk?

Datum:
 • woensdag 29 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • In de jaarlijkse kersttoespraak van Koning Willem-Alexander zitten steevast prachtige boodschappen verborgen.   

  28-12-2021
  In de jaarlijkse kersttoespraak van Koning Willem-Alexander zitten steevast prachtige boodschappen verborgen. Geeft de Koning dit jaar een boodschap van hoop? Laat hij zijn persoonlijke waarden en drijfveren zien, zodat wij kunnen ontdekken wat hij nu precies belangrijk vindt? Waarden verbergen wij dagelijks in ons doen en laten. Zo ook de Koning. Hij laat in deze kersttoespraak gemakkelijk zien wat hij, maar vooral ons Kabinet, belangrijk vinden om te delen met de samenleving. Onder andere volgende waarden heb ik terug weten te vinden in de toespraak: 1. Zingeving 2. Verbinding 3. Diversiteit 4. Vrijheid 5. Doorzettingsvermogen 6. Trots 7. Ambitie 8. Klimaat 9. Succes 10. Innovatie 11. Rechtvaardigheid 12. Erkenning 13. Samenleven Maar in de video vind je er nog een aantal meer. Gebruikte links in deze video: https://youtu.be/Rtjl9KEV_Mo https://nbv21.nl https://visie.eo.nl/artikel/2021/10/w... https://www.koninklijkhuis.nl/documen... https://www.boerderij.nl/kamer-spreek... https://www.theguardian.com/environme... https://www.severe-weather.eu/cryosph... https://www.zmescience.com/ecology/gr... https://nl.wikipedia.org/wiki/Zeespie... Wil jij ook iemands karakter leren analyseren aan de hand van zijn of haar doen of laten en de onderwerpen waarover gesproken wordt? Dat kun je leren in module 2 van ons Positieve Psychologie Programma. Je hebt al een jaarabonnement voor maar €16,45 per maand. Kijk snel op: https://universityofme.nl/training/ha... en vind alle informatie die je nodig hebt om direct te kunnen starten en gebruik te maken van de meest waardevolle levenslessen die je als mens kunt ontdekken. Veel kijk- en luisterplezier met deze video. Igor van Kaam University of ME®

  Universityofme

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het feit dat zijn vrouw heult met de grootste Psychopaat, Klaus Schwab, "regels" die Iedereen "moet" volgen van de landelijke Psychopaten Rutte en de Jonge en het WEF cabal kennelijk niet voor hen gelden, dat ze...enz. enz. Ik hoef helemaal geen karakter analyse van die "blauwbloed"mensen. Hij is mijn "Koning" nooit geweest.

  Anoniem zei

  Willem-Alexander is allang geen nazaat meer van Willem van Oranje. Overspel, onvruchtbaarheid wegens geslachtziektes, enz hebben er voor gezorgd dat het huidige koningshuis niets meer te maken heeft met Willem van Oranje.
  Het zou heel simpel zijn om middels DNA aan te tonen dat Willem Alexander een nazaat is, maar het is verboden om dergelijk onderzoek te doen. De reden kunt u zelf wel verzinnen.
  Overigens behoort Beatrix als 1 van de rijkste vrouwen op aarde ook bij het clubje van Klaus Swab.
  Volgend jaar weer als een stel randdebielen met vlaggetjes gaan zwaaien op Koningsdag????

  Een reactie posten