IIk kan me geen tijd in de westerse geschiedenis herinneren waarin de medische raad je zou vervolgen voor het voorschrijven van een goedgekeurd off-label geneesmiddel voor een aandoening die wordt ondersteund door meer dan 60 positieve studies en meerdere peer-reviewed systematische reviews en meta-analyses, wat het hoogste niveau is van empirisch onderbouwd medicijn. Kunt u dat? schrijft Steve Kirsch.

Is er ergens een kosten-batenanalyse die ik heb gemist waaruit blijkt 

dat Ivermectine schade veroorzaakt?

Als de kosten-batenanalyse duidelijk negatief is, hoe kunnen die positieve meta-analyses dan zijn gepubliceerd?

Waarom is de FDA op oorlogspad tegen ivermectine? Kijk eens naar dit artikel: TrialSiteNews getiteld “Feds Coming After Doctors & Pharmacies that Market Ivermectin as Effective & Safe for COVID-19”.

Misschien willen ze niet dat u het neemt omdat als mensen erachter komen dat het werkt, de pandemie voorbij zou zijn? Wow. Dat zou echt slecht zijn.

Laten we eens kijken naar een land dat wel Ivermectine mag gebruiken: Japan

Hier is een artikel dat beschrijft hoe Japan Ivermectine gebruikt om COVID te bestrijden. Hier is een uittreksel:

Ivermectine werd tot nu toe onverbiddelijk weggegooid, maar Japan heeft aangetoond dat het medicijn kan worden gebruikt als een effectievere remedie en een permanente vervanger voor de COVID-19 vaccins geproduceerd door grote farmaceutische bedrijven.

De pandemie in Japan liep uit de hand, maar de Japanse regering was slim genoeg om bij haar COVID-19 beheersingsinspanningen verder te kijken dan vaccins.

In september zette Japan Ivermectine in en de legalisering van het gebruik van het antiparasitaire geneesmiddel heeft mensen geholpen te herstellen van COVID-19 met een meer duurzame en langdurige immuniteit. Het aantal ziektegevallen is snel gedaald zonder de noodzaak van boosters. In Tokio waren er medio augustus ongeveer 6.000 gevallen, maar het aantal is nu gedaald tot minder dan honderd.

Japan is nu het Coronavirus aan het overwinnen: het aantal COVID-tests is gedaald van 25% eind augustus tot slechts 1% medio oktober.

Het gebruik van Ivermectine helpt Japan dus om de COVID-19-pandemie permanent te verslaan. Als en wanneer de werkzaamheid van het vaccin afneemt, zal Japan de keuze hebben om een ​​antiparasitair medicijn te gebruiken als een permanente remedie om snel herstel van geïnfecteerde patiënten met duurzame immuniteit te garanderen. Japan heeft dus Big Pharma verpletterd met een kleine stap – het gebruik van Ivermectin.

Laten we eens kijken naar de sterftecijfers in Japan vs. de VS. Ziet u een verschil? Op een per hoofd van de bevolking basis, verslaat Japan de VS met een factor 17. Zodra Japan Ivermectine uitbracht, daalde hun sterftecijfer snel tot 0.

Ik vraag me af of het veroorzaakt kan worden door de Ivermectine? Wat denkt u?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram