Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”

Datum:
 • vrijdag 10 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Dr. Geert Vanden Bossche, een gerenommeerd vaccindeskundige, viroloog en voormalig hoge functionaris van de Bill and Melinda Gates Foundation, heeft degenen die het COVID-19 vaccin niet hebben genomen, dringend verzocht “ongevaccineerd te blijven” als zij hun aangeboren immuunsysteem willen beschermen, schrijft Vaccineinjurynews.com.


  10-12-2021


  Vanden Bossche verspreidde deze boodschap in de vorm van een video die werd vrijgegeven op 20 november om samen te vallen met een grote bijeenkomst in Wenen, Oostenrijk tegen de laatste ronde van COVID-19 beperkingen van het land (zie Frontnieuws Horrorstraffen in Oostenrijk moeten verplichte vaccinatie afdwingen – 3.600 tot 7.200 euro geldboete, vier weken gevangenisstraf).

  “Laat nooit ofte nimmer toe dat iets of iemand je aangeboren immuunsysteem verstoort of onderdrukt,” zei Vanden Bossche.

  Hij zei dat het natuurlijke immuunsysteem van een persoon de eerste verdedigingslinie is tegen elke soort ziekte, inclusief COVID-19.

  Vanden Bossche waarschuwde dat de “antilichamen” geproduceerd door de COVID-19 vaccins de natuurlijke immuniteit van een persoon onderdrukken, en ze “deze niet kunnen vervangen” omdat deze “antilichamen”, als ze al enige vorm van bescherming bieden tegen infectie of transmissie, niet erg lang blijven bestaan.

  Daarom waarschuwt Vanden Bossche de mensen niet te vertrouwen op de retoriek dat de hele samenleving beschermd zal zijn als maar genoeg mensen zich laten vaccineren. De vaccins “dragen niet bij tot kudde-immuniteit,” zei hij.

  “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven,” zei Vanden Bossche.

  Hij raadde de ongevaccineerden aan om voor hun natuurlijke immuniteit te blijven zorgen door voor hun gezondheid te zorgen.

  “Als je dat doet en je bent ongevaccineerd, dan zul je zonder vaccin gespaard blijven van ernstige ziekten. Integendeel, het vaccin zou het tegenovergestelde doen.”

  Degenen die kwetsbaarder zijn voor COVID-19, zoals ouderen, mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem of die comorbiditeiten hebben, wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met wie ze in nauw contact komen.

  “Dit is niet om de vaccins te discrimineren, maar de ongevaccineerden moeten vooral contact met gevaccineerden vermijden op dit moment,” zei hij.

  Vanden Bossche waarschuwde ook tegen het geven van de experimentele en dodelijke COVID-19 vaccins aan kinderen. Hij noemde deze actie “een absolute no-go”.

  Hij zei dat uit onderzoek blijkt dat het immuunsysteem van kinderen gemakkelijk kan worden onderdrukt door de “antilichamen” die door de COVID-19-vaccins worden geleverd, omdat “hun antilichamen zo jong en zo naïef zijn dat ze gemakkelijk kunnen worden overstemd door vaccinale antilichamen.”

  Omdat de vaccins het immuunsysteem van kinderen onderdrukken, kunnen ze hen blootstellen aan nog meer ziekten en “kunnen ze zelfs leiden tot auto-immuunziekten”.

  Vanden Bossche: gezondheidssystemen staan op instorten

  In zijn videoboodschap aan de Oostenrijkse demonstranten waarschuwde Vanden Bossche dat de gezondheidssystemen in de wereld op instorten staan. Hij toonde zich ook zeer bezorgd over de mensen die zich uit onwetendheid of onder dwang hebben laten vaccineren.

  “We moeten hen zo veel mogelijk helpen, omdat ze in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig zullen hebben”, zei hij.

  In zijn onderzoek heeft Vanden Bossche al een groot percentage volledig gevaccineerde personen in het ziekenhuis zien belanden – en dat aantal neemt gestaag toe.

  “Terwijl meer en meer, met de training van het aangeboren immuunsysteem, met meer blootstelling aan het virus, meer en meer ongevaccineerde mensen beschermd raken,” zei hij.

  “Dit zal onvermijdelijk leiden – en ik ben geen doemdenker – maar dit zal onvermijdelijk leiden tot een ineenstorting van ons gezondheidssysteem. Het kan niet anders.”


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het is veelzeggend dat dhr. van den Bosche een VOORMALID medewerker was van de Bill and Melinda Gates Foundation.
  Als integer mens wil je niets te maken hebben met Bill Gates die slechts 1 doel voor ogen heeft: de wereldbevolking decimeren. Hij wordt daarin bijgestaan door SOROS, Klaus SS Swab en het merendeel van de wereldleiders, waarbij Rutte natuurlijk niet mag ontbreken.
  Ook Boris Johnson ligt onder vuur omdat met zijn medeweten een aantal feestjes zijn gegeven tijdens de Lock Down. Het lijkt Grapperhaus wel met zijn bruiloft.

  Een reactie posten