Top cardioloog waarschuwt dat onderzoek naar verband tussen COVID-vaccins en enorme toename van hartaanvallen volledig genegeerd wordt

Datum:
 • zaterdag 4 december 2021
 • in
 • Categorie:
 • Een prominente cardioloog in het Verenigd Koninkrijk heeft gewaarschuwd dat het voor een collega van hem onmogelijk is om onderzoek gepubliceerd te krijgen omdat het een definitief verband legt tussen COVID-vaccins en een enorme toename van hartaanvallen, bericht Summit.news.


  4-12-2021

  In een uitzending van GB News vertelde Dr. Aseem Malhotra hoe hij was benaderd door een onderzoeker van een prestigieus Brits instituut die zei dat hij concrete verbanden had gevonden tussen ontsteking van de kransslagaders en de experimentele mRNA-vaccins.

  Dr. Malhotra voegde eraan toe dat zijn collega hem vertelde dat de instelling had besloten dat het beter was de resultaten niet te publiceren, uit vrees dat zij haar onderzoeksfinanciering zou verliezen.

  Verwijzend naar de gezondheidsgegevens van de Britse overheid waaruit blijkt dat het aantal cardiologisch gerelateerde sterfgevallen de laatste tijd aanzienlijk is toegenomen, merkte Malhotra op: “Iemand van een zeer prestigieus Brits instituut – een onderzoeker van de cardiologische afdeling, een klokkenluider – nam contact met me op om te zeggen dat onderzoekers in zijn afdeling iets soortgelijks hadden gevonden in de kransslagaders in verband met het vaccin.”

  Hij vervolgde: “Ze hadden een vergadering en deze wetenschappers hebben op dit moment besloten dat ze hun bevindingen niet gaan publiceren omdat ze bang zijn onderzoeksgeld van de geneesmiddelenindustrie te verliezen.”

  Malhotra verwees ook naar een recent paper van de gerenommeerde cardioloog Steven Gundry dat is gepubliceerd. Uit het onderzoek bleek dat COVID-vaccins “de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen”.

  “Deze informatie is zeer verontrustend, [naast] het artikel van Steven Gundry, en ook anekdotisch bewijs… dat collega’s ons vertellen dat steeds jongere mensen binnenkomen met hartaanvallen,” legde Malhotra uit.

  De arts voegde eraan toe: “We weten dat er sinds juli bijna 10.000 extra niet-Covid sterfgevallen zijn en de meeste daarvan, of een aanzienlijk deel daarvan, zijn veroorzaakt door bloedsomloopaandoeningen – of met andere woorden hartaanvallen en beroertes.”

  Kijk:

  Een eerdere recente studie uitgevoerd door de Universiteit van Californië ontdekte dat tienerjongens zes keer meer kans hebben op hartproblemen veroorzaakt door het COVID-19 vaccin dan dat ze in het ziekenhuis worden opgenomen als gevolg van COVID-19 zelf.

  Ondertussen is er een ongekende stijging van sportsterren en andere high profile atleten die instorten met schijnbare hartproblemen, wat leidt tot oproepen voor een grondig onderzoek naar wat de oorzaak zou kunnen zijn.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 

  0 reacties :

  Een reactie posten