Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aantal doden en bijwerkingen verhuld

Datum:
 • donderdag 2 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • ‘Vaccins’ duidelijk niet voor gezondheid – waarvoor dan wel?  Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aantal doden en bijwerkingen verhuld


  Tot eind februari maar liefst 1 op de 34 gevaccineerden met AE’s (Adverse Events, bijwerkingen) gestorven

  ——————————————————————————-

  (05.00) – De FDA probeerde onlangs via de rechter af te dwingen dat de documenten op basis waarvan het Pfizer ‘vaccin’ noodtoestemming (EUA) kreeg om in mensen te worden gespoten, maar liefst 55 jaar achter slot en grendel zouden worden gehouden. De rechter heeft nu bevolen dat iedere maand 500 documenten moeten worden vrijgegeven (van de in totaal 360.000). Uit de eerste serie blijkt dat Pfizer met het Covid ‘vaccin’ zijn beruchte reputatie als één van de meeste criminele bedrijven die deze planeet ooit heeft gekend meer dan waar heeft gemaakt. Alleen al in de eerste drie maanden werden duizenden ernstige bijwerkingen en 1223 doden voor het publiek verborgen gehouden.

  ‘Onvoorstelbaar dat dit product niet meteen in de eerste maand van de plank is gehaald,’ luidt een van de eerste reacties op de nu vrijgegeven FDA/Pfizer documenten. Al in februari bleek de teller namelijk op 1223 doden te staan – een krankzinnig hoog aantal, omdat toen nog maar net begonnen was met injecteren. Ter vergelijk: het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen.

  Van de 42.086 gemelde mensen met matige tot ernstige bijwerkingen tussen 1 december en 28 februari zijn er dus 1223 gestorven, oftewel 1 op de 34 – een duizelingwekkend hoog aantal. Bovendien geeft de FDA toe dat milde(re) bijwerkingen niet zijn geregistreerd. (Bedenk nogmaals dat de officiële VAERS database historisch slechts 1% van het werkelijke aantal vaxslachtoffers weergeeft.)

  270 zwangerschappen getroffen

  Bovendien waren eind februari al 270 zwangerschappen in onder meer spontane abortussen en vroeggeboorten met dodelijke afloop geëindigd. Ook was meteen bekend dat het ‘vaccin’ via de moedermelk aan baby’s wordt doorgegeven. Van de 116 borstvoeding gevende vrouwen werden 17 gevallen geregistreerd, waarvan 3 met ernstige gezondheidsgevolgen voor de baby. ‘Onvergeeflijk!’ reageert commentator Gal Shalev (vooral gezien het feit dat tot nu toe nog steeds wordt beweerd dat het vaccin ook ‘veilig’ is voor zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s).

  Desondanks oordeelde de FDA positief over de noodtoestemming voor het Pfizer vaccin. Maar was dat ook noodzakelijk? Op 28 februari waren wereldwijd 57,34 miljoen mensen met Covid shots geprikt. De CDC meldt echter een IFR die zelfs voor 70 plussers de helft lager is dan een gewone seizoensgriep, en voor de andere leeftijdscategorieën amper zichtbaar is.:

  Corona statistisch amper een milde griep

  Dit is opnieuw keihard bewijs dat de ‘complotdenkers’ en ‘wappies’ van meet af aan gelijk hebben gehad: er is NIETS BIJZONDERS aan de hand met dit ‘virus’. Sterker nog: Corona haalt het zelfs niet eens bij een doorsnee griepje.

  Kunnen mensen er dan niet flink ziek van worden en in het ziekenhuis belanden? Natuurlijk wel, en het betreft voornamelijk ouderen, mensen met overgewicht, en/of mensen met comorbiditeiten en reeds bestaande medische kwetsbaarheden – net als met een gewone griep dus. Maar de aantallen zijn in het geheel niet bijzonder, zeker niet vergeleken met eerdere jaren, zoals onlangs ook uit deze door hoogleraar (em) Pierre Capel aangehaalde grafiek bleek:

  Vorig jaar werd er glashard over gelogen, en bleek er geen enkele oversterfte te zijn. Nu is er de laatste paar maanden wèl sprake van echte oversterfte. Laten begin dit jaar nu net de ‘vaccinaties’ op gang zijn gekomen, en laten berichten uit tal van landen – zoals van Belgische ziekenhuisdirecteuren, de officiële Britse data en de Israëlische cijfers – zien dat de overweldigende meerderheid van mensen die nu op de IC belanden en/of sterven gevaccineerden zijn.

  ‘Vaccins’ duidelijk niet voor gezondheid – waarvoor dan wel?

  Hiermee is andermaal aangetoond dat het bij de Covid injecties in het geheel niet gaat om ‘bescherming’ tegen een virus, noch om de volksgezondheid in het algemeen. Men wil enkel per se iedereen injecteren met deze experimentele gentherapie / manipulatie shots. Aangezien zelfs Bill Gates erkend heeft dat deze injecties niet de beloofde bescherming bieden en geen ‘besmettingen’ voorkomen, luidt de vraag: waar gaat het dan wel om?

  Sinds vorig jaar hebben we al diverse scenario’s en verklaringen – die elkaar heel goed kunnen overlappen en aanvullen – de revue laten passeren:

  * Het is het perfecte verdienmodel voor Big Pharma: injecteer iedereen met stoffen die het menselijke immuunsysteem langzaam vernietigen (inmiddels bewezen door de echte wetenschap), waardoor straks iedereen ‘verslaafd’ wordt gemaakt aan boostershots (althans, de mensen die in leven willen blijven), en bovendien mensen zó afhankelijk worden van de overheid, dat ze het niet in hun hoofd zullen halen (als ze er al de fysieke kracht voor hebben) om in opstand te komen tegen de communistische Great Reset / Agenda-2030 staatsgreep die nu wordt uitgevoerd;

  * De aangetoonde grafeenoxide / nanodeeltjes in grote aantallen onderzochte ‘vaccins’, die zich door het hele lichaam verspreiden (inclusief cruciale organen en de hersenen) wijzen behalve op het veroorzaken van immense schade op de ‘installatie’ van het begin van een met (4G/)5G te activeren ‘besturingssysteem’, waarmee alle vaxxers op den duur permanent kunnen worden aangestuurd en zelfs hun gedrag en gedachten kunnen worden gemanipuleerd en veranderd;

  * De Covid injecties coderen het lichaam om het spike proteïne aan te maken, het gevaarlijkste deel van het SARS-CoV-2 virus en een levensgevaarlijk gebleken pathogeen / toxine, dat volgens tal van topwetenschappers en -medici de potentie heeft om mogelijk miljarden mensen uit te roeien. Dat betekent dat de werkelijke reden voor deze ‘vaccins’ de realisering van de depopulatie agenda kan zijn, zoals die al jaren openlijk wordt bepleit door globalisten zoals Bill Gates, de feitelijke echte ‘baas’ van de WHO en via het WHO verdrag uit 2005 daarmee ook van Nederland.

   

  Xander

  (1) PHMPT.org (PDF)**
  (2) YourNews.com
  (3) Gal Shalev (Twitter)

  ** Kijkt u vooral ook even op pagina’s 30 t/m 38 met een gigantische hoeveelheid bijwerkingen ‘of special interest’

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Mijn vrouw, nu 2x "gevaccineerd", nooit ziek geweest behalve een snotneus en nooit een dag werk verzaakt, ligt sinds een paar dagen ziek op bed.

  Ondergetekende, niet geïnjecteerd, moet nu voor een zieke vrouw zorgen die nooit ziek was.(overigens is dat normaal in een relatie dat je voor elkaar zorgt, voordat ik weer commentaar krijg.)
  Sinds kort hou ik de overlijdensberichten in de krant in de gaten en naar nu blijkt stijgt het aantal doden terwijl de gemiddelde leeftijd gelijk blijft. Je zou verwachten dat vooral de ouderen tot de doden zouden behoren, maar de gemiddelde leeftijd blijft gelijk wat dus betekent dat in ander leeftijdsgroepen het aantal doden evenredig toeneemt.(40 en 50 jaar)
  Iedereen veel sterkte toegewenst in deze bizarre tijden onder een demissionair kabinet wat overgaat tot de meest draconische maatregelen die weer in strijd zijn met de grondwet, maar een kniesoor die daar op let in de 2e Kamer.

  Clara zei

  Mensen kunnen wel langdurige en zeer vervelende nasleep van corona krijgen, wat bij andere virus infecties ook het geval kan zijn maar dat hoor je veel minder. Corona grijpt wel diep in, dat is het verschil met een licht griepje, ook als het zich in eertse instantie als een mild griepje gedroeg. Ik spreek uit eigen ervaring. De nasleep treft niet alleen de ouderen en zwakkeren. Dat vind ik toch belangerijk om even te vermelden.

  Lionel zei

  ja leuk bovengenoemde vermeldingen, maar het komt er gewoon puur op neer dat het super schadelijk en onverantwoord is om iedereen te vaccineren tegen corona. Punt. Er zijn zat natuurlijke middelen die al lang heel effectief zijn voor het immuun systeem en tegen virusssen waar geen seconde tijd aan is besteed. Weten jullie waarom? Omdat big pharma er geen cent aan verdient. Ga daar eens in verdiepen. Dat is de enige discussie die we moeten hebben hierover. Want we zwemmen niet alleen, we verzuipen in de corruptie die het hele systeem heel doordrongen zo diep dat mensen niet eens meer de leugens van de waarheid kunnen zien. Dat is waar dit om gaat.

  Een reactie posten