RECHTER: "BAUDET MAG WO2 VERGELIJKING NIET MAKEN"

Datum:
 • zondag 19 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  

  Baudet verliest rechtszaak....


  17-12-2021  In deze aflevering bespreken Avish en Shashi samen met speciale gast Elwin Dirkse de uitspraak van de rechter in de zaak die Joodse organisaties hebben aangespannen tegen Thierry Baudet (FvD) en de eventuele juridische- en maatschappelijke consequenties die dit kan hebben. #UPNL


  UP! Network NL

  3 reacties :

  Anoniem zei

  De Rechterlijke macht in Nederland is het verlengstuk van dit Kabinet geworden en hiermee heeft dit instituut de democratie om zeep geholpen iov. Mark Rutte.

  Anoniem zei

  o , mag Baudet die vergelijking niet maken ? Nou dan doe ik dat maar .

  Hoi ik ben Anne Frank.
  Ik heb vroeger in mijn dagboek geschreven, hoe ik langzaam overal voor buitengesloten werd en ik uiteindelijk onder moest duiken, omdat ik als mens niks meer mocht en als maatschappelijk probleem gezien werd!
  Als je mijn dagboek nooit gelezen hebt, dan kan je met je QR code naar Pathé. Daar draait mijn film dan kan je zelf zien hoe mensen buitengesloten worden inde maatschappij in 1940/45 En anno 2021

  https://www.lnnmedia.nl/opinie/hoi-ik-ben-anne-frank/

  Anoniem zei

  Op zich ben ik het met de uitspraak eens, je kunt het niet met elkaar vergelijken. We hebben nu een voorbeeld hoe het fout kan gaan met verregaande uitsluiting en polarisatie. Dat hadden de Duitsers nog niet.

  Een reactie posten