Proficiat Zeewolde. Facebook krijgt DataCenter

Datum:
 • vrijdag 17 december 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Gefeliciteerd iedereen, we zijn een datacenter rijker in Nederland.


  17-12-2021


  Proficiat Zeewolde. Facebook krijgt DataCenter  Gefeliciteerd iedereen, we zijn een datacenter rijker in Nederland. Kreng komt te staan in Zeewolde, is HUGE, maar komt er toch met dank aan de lokale GroenLinks/PvdA die daarvoor landelijk weer keileuke pluchebaantjes voor terugkrijgt van de Oude Bestuurscultuur (want zo werkt het nou eenmaal - we noemen Schiermonnikoog en Amsterdam). 


  Datacenter verbruikt evenveel prik als alle treinen van Nederland, evenveel als heel Amsterdam als daar op ALLE daken zonnepanelen lagen en gaat de Randmeren helemaal leegzuipen. Wil Facebook het datacenter groen poweren dan moeten er een miljoenmiljard zonnepanelen geplaatst worden en twee keer zoveel miljoenmiljard windturbines van 500 meter hoog om de 50 meter in woonwijken geplaatst worden. 


  EN DAN NOG... moet u om half acht 's avonds de televisie uitdoen, de thermostaat op 16 zetten en koken op die inductieplaten gaat voortaan in shifts: oneven huisnummers van vier tot zes, even huisnummers van zes tot acht. 


  Met de groeten van Eric Wiebes en Het Oude Elan.


  UPDATE: Kabinet: Plannen voor NOG 20-25 DATACENTERS.

  GEENSTIJL  0 reacties :

  Een reactie posten