Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin’

Datum:
  • maandag 27 december 2021
  • in
  • Categorie: , ,
  • ‘Omicron de echt goede vaccinatie; Novavax werkt er amper tegen’



     Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin’

    Hang de vlag uit, want deze persoon is nu ècht beschermd. (Afbeelding; (3)).

    —————————————————————————————————————————————–

    Officiële cijfers Denemarken: 91% Omicron besmettingen in gevaccineerden = nieuw bewijs dat de Covid injecties het immuunsysteem beschadigen – GSK heeft eerst ‘plant based’ Covid vaccin ontwikkeld

    ———————————————————————————–

    Het nieuwe Covid-19 vaccin van Novavax wordt gepromoot als traditioneler en daardoor minder schadelijk dan de bestaande ‘grote vier’ injecties, maar is dat wel zo? Concurrent GSK zegt inmiddels het allereerste ‘plant based’ vaccin te hebben ontwikkeld. Hoe zit dat in elkaar, en wordt ook bij dit nieuwe product de normale jarenlange testperiode overgeslagen, om mensen ‘live’ als proefkonijn te gebruiken? Immunologie expert Pierre Capel gaat in zijn laatste video dieper in op Novavax, maar is helder in zijn conclusie: ‘Omicron is de echt goede vaccinatie.’ Volksimmuniteit ontstaan door massale besmetting met deze amper ziekmakende variant is volgens hem DE oplossing.

    Novavax maakt van lichaam geen spike fabriek

    Novavax is een zogenaamd recombinant vaccin, zoals Capel drie dagen geleden in een Bitchute video uitlegde. ‘Dat wil zeggen dat de genetische informatie van het (toxische) spike eiwit niet in jouw lichaam wordt ingebracht, maar in een (baculo)virus. Dat wordt in een laboratorium op bepaalde (insecten)cellen (motten – X.) gekweekt. Die cellen produceren het spike. Grote verschil tussen Novavax en de andere die nu worden gebruikt: niet jij maakt het spike, maar het spike is al gemaakt en wordt met een adjuvant toegediend. Zo wordt het een tamelijk klassiek type vaccin.’

    Maar welk spike wordt via die celkweek aangemaakt? Dat is het Wuhan-Hu-1 spike, met in totaal 6 mutaties om het te beschermen tegen afbraak in het lichaam en het goed aan de ACE2 receptoren te laten binden. ‘Als je het in jouw lichaam gaat aanmaken, wordt overal die ACE2 receptor gebonden en geblokkeerd en gaat er vreselijk veel mis (zoals we met de Pfizer, Moderna, Janssen shots kunnen zien). In het geval van Novavax wordt het gemengd met adjuvant Matrix-M.’ Dat zijn nanodeeltjes bestaande uit cholesterol, fosfolipide en Quillaja-saponinen (zeepstoffen), waar het spike is ingestopt.

    Lockdown voorkomt NIETS, al helemaal geen Omicron

    ‘Dit is een standaard vorm van een adjuvant in een vaccin,’ vervolgt Capel. Het oude Wuhan spike is echter al zo’n 20.000 keer gemuteerd. De Omicron variant verschilt dan ook hemelsbreed met dit originele Wuhan spike (virus). ‘De bindingskant is totaal maar dan ook totaal veranderd, waardoor die veel besmettelijker is (70 keer snellere vermenigvuldiging dan de Delta variant), maar ook veel minder ziekmakend.’

    Omicron nestelt zich namelijk in de bovenste luchtwegen (bronchiën), en niet in de kwetsbare longblaasjes. De infectie in de longen is volgens officiële metingen zelfs 10 keer lager dan de Delta variant. Bij uitademing neemt Omicron een slijmlaagje mee, waardoor het zeer stabiel is en heel lang in de lucht kan blijven hangen. ‘Een lockdown heeft hier he-le-maal niets mee te maken, en voorkomt NIETS,’ onderstreept de immunologie expert dan ook. (Kortom: de kerst lockdown is niets anders dan pure pesterij, en wel van het schadelijkste soort. -X.)

    ‘Omicron de echt goede vaccinatie; Novavax werkt er amper tegen’

    ‘Novavax heeft dus niet van die vreselijke bijwerkingen, omdat het spike buiten jouw lichaam wordt aangemaakt, en er niet in,’ vat Capel samen. ‘Het heeft tamelijk klassieke adjuvanten, en dat is ook nodig. Er worden ook T-cel immuniteit en antistoffen opgewekt in de goede hoeveelheden. Alleen omdat het een verouderd spike is, heeft het in neutraliserende zin erg weinig werking op Omicron… Baat het niet dan schaadt het niet; het kan een klein beetje werking hebben, maar niet gek veel.’

    ‘Omicron verspreidt zich als een dolle, en daar mogen we heel blij om zijn omdat het veel minder ziekmakend is. Maar Omicron is de echte goede vaccinatie. Dan krijg je dus prima (volks)immuniteit… Realiseer je dat natuurlijke immuniteit tegen Covid meer dan genoeg is en het vaccin in principe niet nodig is, en dat als je erg ziek wordt er gewoon medicatie is (met name het verboden / onderdrukte Ivermectine). Al die flauwekul (van de regering) die nu zo idioot wordt voorgesteld, daar hebben we het een andere keer over. Maar in de media ziet Omicron er zo uit, en in de werkelijkheid zo:’ Kijk voor de zeer treffende afbeelding naar zijn video (9 minuten):

    ‘Ik hoop dat deze informatie u wat rust geeft,’ besluit hij (1). Wellicht geldt die rust wat minder voor vaxxers, want uit een officieel Deens overheidsrapport (van het Statens Serum Institut) blijkt dat 91% van de Omicron ‘besmettingen’ in gevaccineerden plaatsvinden. Nu is Omicron weliswaar ongevaarlijk, maar het toont wel opnieuw de harde waarheid aan dat de Covid injecties niet alleen geen bescherming bieden, maar daarnaast het immuunsysteem juist verzwakken en beschadigen, zoals in tal van eerdere onderzoeken al is vastgesteld, en onlangs is bevestigd door het UK Health Security Agency.

    Novavax minder onschadelijk dan wordt gedacht

    Op 1 april 2021 legde Novavax R&D president dr. Gregory Glenn tegen CNN uit dat bij de ontwikkeling van hun vaccin nooit een intact virus is gebruikt, maar enkel op het internet gepubliceerde genetische informatie. ‘We never touched the coronavirus itself.’ En waarom niet? Omdat ze het (vermeende) virus zelf niet hadden. Met andere woorden: je ontwikkelt een vaccin tegen iets dat je niet eens zelf in handen hebt, maar dat alleen maar op papier (in dit geval het beeldscherm) bestaat. Hoe weet je dan of het überhaupt wel ergens tegen werkt?

    Biowetenschappers vragen zich daarnaast af hoe zuiver het Novavax is, hoeveel eiwitten en celdeeltjes van de motcellen in het vaccin achterblijven, en wat die eventueel in het menselijke lichaam gaan doen. En omdat het ingebrachte spike eiwit op een aantal plaatsen is veranderd om het tegen afbraak te beschermen, blijft het dus (veel) langer in ons lichaam rondzweven. Van de andere injecties weten we inmiddels wat voor enorme schade dat inmiddels bij miljoenen heeft aangericht.

    (Kijk bijvoorbeeld eens naar deze officiële grafiek: de Covid injecties hebben in minder dan een jaar meer mensen gedood dan alle andere bestaande vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld. Dit als ‘veilig’ presenteren is dan ook niets minder dan misdadig:)

    Verder zijn de gebruikte adjuvanten beslist niet zo onschuldig. De ervaring met andere vaccins leert dat veel mensen de gebruikte zeepstoffen en fosfolipiden immunologisch niet goed lijken te verdragen. Mogelijk nog gevaarlijker is het aangetoonde feit dat nanodeeltjes zich binnen enkele minuten door het hele lichaam verspreiden, zoals Capel ook in zijn vorige video beschreef. Dat betekent dat deze nanodeeltjes met toxische spikes in cruciale organen, het hart en de hersenen terecht kunnen komen.

    Kortom: het Novavax vaccin lijkt inderdaad minder schadelijk, maar is zeker niet per definitie onschadelijk. Als dan bedacht wordt dat het feitelijk nutteloos is tegen de huidige varianten, en natuurlijke immuniteit sowieso vele malen beter, sterker en blijvend is, dan is ook dit vaccin volkomen overbodig.

    Eerste plant-based vaccin ontwikkeld

    Eigenlijk kan op voorhand hetzelfde worden gezegd van het door GSK / Medicago ontwikkelde allereerste ‘plant-based’ vaccin ter wereld (2). De antigenen (virus achtige deeltjes) voor dit nog niet goedgekeurde vaccin, dat voorlopig wordt aangeduid als CoVLP, zijn gekweekt in genetisch gemodificeerde gewassen (zoals aardappelen en maïs).

    Volgens Medicago, dat al 20 jaar aan deze technologie werkt, is het voordeel dat de virus achtige deeltjes wel door het immuunsysteem worden herkend en een reactie teweeg brengen, maar geen kern van genetisch materiaal bevatten, niet infectueus zijn en zich niet kunnen repliceren.

    De klinische testen met zo’n 24.000 volwassenen in 6 landen, die een effectiviteit van 71% zouden hebben laten zien, zijn weliswaar afgerond, maar normaal duurt het vele jaren voordat onderzocht is of een nieuw type vaccin ‘veilig’ genoeg is om op grote schaal in mensen te worden geïnjecteerd. Het door de WHO genoemde ‘vrijwel verwaarloosbare’ risico dat het vaccin is besmet met een plantvirus dat je gezondheid kan beschadigen, betekent dat die kans wel degelijk aanwezig is.

    Bovendien hebben we ook hier weer te maken met een middel dat is gebaseerd op genetisch gemodificeerde cellen, en met adjuvanten die in het menselijke lichaam terechtkomen. En nogmaals: het gaat om vermeende ‘bescherming’ tegen een luchtwegvirus dat statistisch niet gevaarlijker is dan een milde griep en dat razendsnel muteert, en het wetenschappelijk daarom onmogelijk is om er een werkend vaccin tegen te ontwikkelen (nog even los van het feit dat de Novavax R&D president erkende dat virus niet eens in handen te hebben).

     

    Xander

    (1) Pierre Capel (Bitchute kanaal)
    (2) Washington Post
    (3) Afbeelding: Gerd Altmann via Pixabay 

    0 reacties :

    Een reactie posten