© NoJab nojab.imgbb.com

HHet Nederlandse kabinet heeft “juridisch bindende afspraken” gemaakt met het World Economic Forum van Klaus Schwab. Dat heeft het kabinet toegegeven in antwoord op Kamervragen van Gideon van Meijeren van de partij Forum voor Democratie.

Great Reset propagandist Schwab’s World Economic Forum, een oppermachtige globalistische organisatie, is van mening dat het Coronavirus moet worden gebruikt om een ​​wereldwijde transformatie naar socialisme door te voeren, waarbij overal totalitaire staatscontrole moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en “efficiënt” volgens Schwab, die eruitziet en zich gedraagt als een schurk uit een James Bond-film, schrijft Freewestmedia.com.

Schwab had zich eerder beklaagd over mensen die deze notie als een “samenzweringstheorie” verspreiden, maar op de website van het WEF wordt openlijk gesproken over deze onderwerpen om de maatschappij te veranderen. De inhoud van zijn plannen is ronduit schokkend. Mensen moeten samensmelten met de nieuwste technologie, alle betekenisvolle banden verbreken en alle lichamelijke autonomie en vrijheid opgeven om vervolgens fulltime in de gaten te worden gehouden.

The Great Reset, een globalistische utopie, is dus in wezen een extremere versie van het communisme, mogelijk gemaakt door technologie.

Mainstream Nederlandse politici hebben echter een warme relatie met deze stuitende ondemocratische organisatie en haar griezelige baas. Het Forum voor Democratie wilde weten welke onderlinge afspraken er zijn gemaakt over zaken waar de kiezer niets van weet.

In hun antwoord heeft het kabinet aan FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, die de vragen indiende, toegegeven dat er inderdaad een nauwe samenwerking is geweest tussen het kabinet en het WEF. En ja, er zijn ook afspraken gemaakt met de stalinistische organisatie… en die afspraken zijn juridisch bindend.

“Nederlandse ministers nemen regelmatig deel aan bijeenkomsten die door het WEF worden georganiseerd”, aldus het kabinet in het antwoord op de Kamervragen van Van Meijeren. “Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met het WEF die tot stand zijn gekomen op de volgende terreinen: Duurzaam Investeringsbeleid, Tropic Forest Alliance, Food System Initiative, Food Innovation Hubs.”

Het voegde eraan toe: “De verplichtingen die in deze overeenkomsten zijn opgenomen, zijn juridisch bindend.”

Hoe is het WEF een supranationaal orgaan geworden dat feitelijk bepaalt wat er in Nederland en andere landen gebeurt? Tot voor kort hebben maar weinig kiezers begrepen welke rol het WEF heeft gespeeld bij het usurperen van hun democratisch recht om hun vertegenwoordigers te kiezen.

FvD-leider Thierry Baudet gaf commentaar op de alarmerende reactie: “Zeven maanden geleden: Kamer blokkeerde een debat over The Great Reset. Omdat het volgens hen een ‘samenzweringstheorie’ was. Na aanhoudende vragen heeft de FVD deze week eindelijk onomstotelijk bewijs gekregen dat de agenda van Klaus Schwab leidend is voor [Nederlandse Premier] Rutte c.s. Ze zijn volledig ontmaskerd.”

Wow…. In antwoord op uitstekende Kamervragen van @GideonvMeijeren geeft de regering toe dat er overeenkomsten gesloten zijn met het World Economic Forum die “juridisch bindend” zijn! Zijn die overeenkomsten openbaar? Wie onderhandelt dit uit namens wie? Wat is de rol van de TK? pic.twitter.com/NZPiM4JOF1

— Pepijn van Houwelingen (@PvanHouwelingen) December 17, 2021

Vorig jaar deed Rutte alsof hij Schwab niet kende

Vorig jaar had Van Meijeren aan premier Rutte gevraagd hoe hij de inhoud van het boek Covid-19 van Klaus Schwab beoordeelde: The Great Reset. “Ik ken het boek niet. Maar ik zou de heer Van Meijeren willen adviseren om niet al te veel in die conspiracy theorieën te geloven,” antwoordde Rutte.

Van Meijeren confronteerde de premier vervolgens met een brief van 26 november 2020, waarin Rutte Schwab bedankte voor het feit dat hij het boek daadwerkelijk had toegestuurd, terwijl hij het prees als een “hoopvolle analyse voor een betere toekomst”.

“Het verbaast mij dat de eerste vraag die ik aan de heer Rutte stel sinds ik beëdigd ben als Kamerlid direct wordt beantwoord met een leugen,” zei Van Meijeren nadat de premier als meineedpleger was ontmaskerd.

Bijeenkomsten van Nederlandse ministers van de Global Action Group van het WEF waren kennelijk “strikt off the record”.

Een kruiperige en staartkwispelende dienaar van de WEF-baas

Uit een andere brief die de FVD heeft opgegraven blijkt dat Schwab premier Rutte heeft gevraagd om een gunstig citaat voor een ander boek. En de Nederlandse premier werd aangespoord om zijn huiswerkopdracht binnen enkele dagen in te leveren.

In de brief stond dat Schwab op 25 januari 2020 zijn boek Stakeholder Capitalism zou publiceren over ongelijkheid en de “klimaatcrisis”. Het World Economic Forum vroeg Rutte het boek aan te bevelen, omdat Schwab veel waardering had voor zijn aanpak als premier, die samenviel met zijn eigen visie op stakeholder capitalism.

Het WEF eiste dat Rutte de aanprijzing binnen een week, uiterlijk 15 december, zou opsturen. “Professor Schwab zal hem zeer dankbaar zijn”, kreeg hij te horen. Een medewerker van Rutte reageerde op 15 december: “Wat een eervol verzoek van de heer Swab (sic).”

“In ‘Stakeholder Capitalism’ schetst mijn goede vriend professor Schwab een inspirerende weg voorwaarts naar een meer rechtvaardige, duurzame en toekomstbestendige economie. Een visie die perfect aansluit op al zijn inspanningen de afgelopen jaren om een betere wereld te bouwen. Professor Schwab geeft ons met dit fascinerende boek opnieuw stof tot nadenken en reflectie,” jubelde Rutte.

Oud-beurscommentator Willem Middelkoop hoorde van een journalist die hij al 30 jaar kent dat de mainstream media de verontrustende documenten hebben genegeerd omdat ze zijn uitgelekt door een door hen verfoeide “extreem-rechtse” politicus.

More evidence of the very close relation between Dutch PM/Gov and the World Economic Forum pic.twitter.com/qgYUvz002I

— Willem Middelkoop (@wmiddelkoop) December 23, 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram