Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik

Datum:
 • vrijdag 3 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • De politie deed vorig jaar november een inval bij dr. Andreas Noack. Dat gebeurde tijdens een livestream.

   3 december 2021 


  Zijn deur werd ingebeukt, waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormden. Een agent met een automatisch wapen gebood de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschenen er nog twee agenten in beeld. Eén van hen beëindigde de livestream.

  Noack, die zich geregeld kritisch uitsprak over de vaccins en lockdowns, publiceerde afgelopen week, op 23 november, een video over grafeenoxide in de coronaprik, vertelt commentator en politicus DeAnna Lorraine in de Stew Peters Show.


  Viraal

  De video, waarin de klokkenluider uitlegt dat grafeenoxide piepkleine mesjes vormt, ging viraal. Zijn zwangere vrouw maakte afgelopen weekend, op 27 november, een video waarin ze zegt dat Noack is aangevallen en gedood.

  De vraag is nu wie hierna aan de beurt is, zegt Lorraine. “En hoe kunnen we onszelf beschermen?” Eind vorig jaar overleed de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan, die werkzaam was voor farmareus Merck.

  Kwade opzet

  “Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef Vaughan meer dan eens op social media. In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde ze voor de gevaren van de griepprik.

  “Dit is gestoord,” aldus Lorraine. Ze laat weten de zaak op de voet te volgen.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Klaus Swab en zijn vrienden staan nergens voor, genocide plegen op de wereldbevolking en indien nodig kritische wetenschappers de mond permanent snoeren. Overigens is Klaus een zeer goede vriend van Mark Rutte, vandaar ook de steeds bizardere maatregelen in Nederland en via het uitvoerend orgaan, de EU in heel Europa.

  Een reactie posten