Ierse senator haalt hard uit naar Big Pharma wegens profiteren van virus

Datum:
 • zaterdag 25 december 2021
 • in
 • Categorie:
 •   “Duitsland windt er geen doekjes om: je lichaam behoort toe aan de staat,”  Ierse senator haalt hard uit naar Big Pharma wegens profiteren van virus

  De Ierse senator Sharon Keogan sprak zich onlangs uit tegen de vaccinatieplichten in Europa. Ze wees er verder op dat de acht grootste aandeelhouders van Pfizer en Moderna sinds het nieuws over de ‘omikronvariant’ bijna negen miljard dollar rijker zijn geworden.

  Keogan zegt zich grote zorgen te maken over de wereldwijde corona-aanpak. De nieuwe Duitse overheid wil vaccinaties verplichten. Oostenrijk stelde een lockdown in voor ongevaccineerden. “Duitsland windt er geen doekjes om: je lichaam behoort toe aan de staat,” sprak de senator. En in Oostenrijk geldt: haal je prik en krijg je vrijheden terug.

  Wc-eend

  Israël is inmiddels overgegaan tot een vierde prik. De coronapas van mensen die drie prikken hebben gehad, maar de vierde niet halen, wordt ingetrokken. Je moet dus steeds opnieuw een prik halen om te kunnen beschikken over een geldige coronapas.

  De baas van Pfizer heeft gezegd dat mensen waarschijnlijk nog vele jaren elk jaar een coronavaccin moeten halen. “De directeur van Coca-Cola raadt aan om bij iedere maaltijd een blikje cola te drinken,” zei Keogan. Oftewel: wij van Wc-eend adviseren Wc-eend.

  Afhankelijk gemaakt

  In de week dat ‘omikron’ werd ontdekt, zagen de acht grootste aandeelhouders van Pfizer en Moderna hun fortuin met negen miljard dollar toenemen, zei ze verder.

  De Ierse senator wees erop dat overheden deelname aan de samenleving afhankelijk hebben gemaakt van de consumptie van een product van een particuliere onderneming. “In de afgelopen twee jaar is het levensonderhoud van gewone mensen verdwenen in de zakken van farma en techreuzen.”  0 reacties :

  Een reactie posten