Het Covid verhaal is krankzinnig en onlogisch… en misschien is dat geen toeval

Datum:
  • vrijdag 31 december 2021
  • in
  • Categorie: , , , ,
  •  Het “Covid pandemie” verhaal is krankzinnig. Dat is al lang bekend, we hoeven hier niet in te gaan op hoe of waarom.


    31-12-2021


    De regels zijn zinloos en willekeurig, de berichtgeving tegenstrijdig, het uitgangspunt zelf onzinnig, schrijft Kit Knightly.

    Elke dag wordt er een nieuwe waanzin de wereld in gelanceerd, en terwijl velen van ons met de ogen rollen, hun stem verheffen, of gewoon lachen… accepteren velen het, geloven het, staan toe dat het doorgaat.

    Neem nu de situatie in Canada, waar de regering een vaccinatieplicht heeft opgelegd aan werknemers in de gezondheidszorg, waardoor alleen al in British Columbia meer dan 3000 ziekenhuismedewerkers op 1 november met onbetaald verlof waren.

    Hoe hebben lokale overheden gereageerd op het personeelstekort?

    Ze vragen gevaccineerde werknemers die positief hebben getest op Covid, om te werken.

    Of je nu gelooft dat de test iets betekent of niet, theoretisch doen ze dat wel. In de realiteit die ze ons elke dag proberen te verkopen, betekent positief testen dat je drager bent van een gevaarlijke ziekte.

    Dus vragen ze mensen die zogenaamd drager zijn van een “dodelijk virus” te werken, in plaats van volkomen gezonde, niet-gevaccineerde mensen gewoon hun baan terug te geven.

    Dit is waanzin.

    Maar kan iets nog perfecter illustreren wat de prioriteiten zijn van degenen die dit spel leiden?

    We weten al dat het niet om een virus gaat, niet om de bescherming van de gezondheidszorg en niet om het redden van levens. De mensen die de “pandemie” leiden, geven dat dagelijks toe met hun daden, en zelfs met hun woorden.

    Het lijkt veeleer te gaan om het opleggen van regels die weinig of geen zin hebben, het eisen van conformiteit ten koste van de rede, het trekken van arbitraire lijnen in het zand en eisen dat mensen die respecteren, mensen “feiten” laten geloven die aantoonbaar onwaar zijn.

    Maar waarom? Waarom is het verhaal van Covid irrationeel en tegenstrijdig? Waarom wordt ons aan de ene kant verteld dat we bang moeten zijn en aan de andere kant dat er niets is om bang voor te zijn?

    Waarom is de “pandemie” zo volslagen krankzinnig?

    Je zou kunnen aanvoeren dat het gewoon toeval is. Het bijproduct van een zich steeds verder ontwikkelend verhaal, een verhaal dat door duizend auteurs tegelijk wordt verteld, elk bezig met hun eigen kleine stukje van de agenda. Een auto met meerdere bestuurders die vechten om een enkel stuur.

    Daar zit waarschijnlijk wel een kern van waarheid in.

    In de klinische psychologie is een van de diagnostische tekenen van de psychopaat dat hij uitgebreid liegt, dwangmatig. Vaak zullen ze liegen, zelfs als de waarheid beter uit zou komen.

    Niemand weet waarom ze dit doen, maar ik heb een theorie, en die is net zo goed van toepassing op de krioelende groepen kleine rattenbreinen die de riolen van de macht bestieren als op elk individueel gedrocht.

    Als je mensen wilt controleren, moet je tegen ze liegen, dat is de enige manier om te garanderen dat je macht hebt.

    Als u op de weg staat en ik roep “kijk uit, er komt een auto aan”, en u springt opzij net als er een auto voorbij scheurt, dan zal ik nooit weten of u bewoog omdat ik dat zei, of omdat er werkelijk een auto was.

    Als ik er alleen maar voor wil zorgen dat jij je niet bezeert, maakt mij dat niet uit.

    Maar, wat als mijn enige echte doel de bevrediging is om te zien of je doet wat ik zeg, gewoon omdat ik het zei?

    …wel, dan moet ik een waarschuwing uitschreeuwen voor een auto die niet bestaat, en toekijken hoe u een denkbeeldige dreiging ontwijkt. Of, inderdaad, je vertellen dat er geen auto is, en kijken hoe je wordt overreden.

    Alleen door dit te doen kan ik zien dat mijn woorden meer voor u betekenen dan de waarneembare werkelijkheid, en alleen dan weet ik dat ik werkelijk de baas ben.

    Je kunt mensen nooit beheersen met de waarheid, want de waarheid heeft een bestaan buiten jezelf dat niet veranderd of gestuurd kan worden. Het kan de waarheid zelf zijn die mensen beheerst, niet jij.

    Je kunt mensen nooit dwingen regels te gehoorzamen die logisch zijn, omdat ze misschien gehoorzamen aan de rede, niet aan jouw dwang.

    De ware macht ligt in het bang maken van mensen voor iets dat niet bestaat, en hen de rede te doen verlaten in naam van de bescherming tegen de verzonnen dreiging.

    Om te garanderen dat je de controle hebt, moet je mensen dingen laten zien die er niet zijn, mensen laten leven in een werkelijkheid die je om hen heen bouwt, en mensen dwingen willekeurige, tegenstrijdige regels te volgen die van dag tot dag veranderen.

    Om hun loyaliteit, hun hypnose, echt te testen, zou je ze zelfs kunnen vertellen dat er niets meer is om bang voor te zijn, maar dat ze de regels toch moeten volgen.

    Misschien is dat de bedoeling. Misschien is het verhaal niet bedoeld om geloofwaardig te zijn. Misschien zijn de regels niet bedoeld om zinvol te zijn, maar om gehoorzaamd te worden.

    Misschien hoe tegenstrijdiger en onlogischer de regels worden, hoe meer je naleving wordt gewaardeerd.

    Misschien als je iemand kunt dwingen zijn oordeel te laten varen ten gunste van het jouwe, heb je totale controle over zijn werkelijkheid.

    Orwell zei:

    “Macht zit in het in stukken scheuren van menselijke breinen en ze weer in elkaar zetten in nieuwe vormen die je zelf kiest.”

    Is dat niet wat we nu zien? Wat we al sinds het begin zien?

    Mensen worden gek gemaakt om bang te zijn voor iets waarvan ze zeggen dat het niet angstaanjagend is, om regels te volgen waarvan men zegt dat ze niet nodig zijn, om “medicijnen” te nemen waarvan men zegt dat ze niet werken.

    Misschien is mensen dwingen je leugens te geloven, zelfs als je toegeeft dat je liegt, de zuiverste uiting van macht.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen







    0 reacties :

    Een reactie posten