Gerenommeerd viroloog waarschuwt voor “ineenstorting van ons gezondheidssysteem” als gevolg van complicaties door COVID-vaccins

Datum:
  • donderdag 9 december 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • Ir. Geert Vanden Bossche waarschuwde voor de schade die wordt toegebracht aan het immuunsysteem van de gevaccineerden, en voor de onvermijdelijke ernstige gevolgen die daaruit zouden voortvloeien, meldt LifeSite.


    6-12-2021


    Een gerenommeerd viroloog en voormalig topmedewerkerr van de Bill and Melinda Gates Foundation waarschuwde onlangs voor de gevaren van de experimentele COVID-19 gen-overdrachtvaccins, moedigde de niet-gevaccineerden aan om “ongevaccineerd te blijven”, en voorspelde een onvermijdelijke “ineenstorting van ons gezondheidssysteem” als gevolg van gezondheidscomplicaties bij de gevaccineerden.


    Dr. Geert Vanden Bossche, die ooit werkte als senior programmamanager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) en wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde vaccinmakers ter wereld, heeft op 20 november een video “Boodschap aan Oostenrijk” uitgebracht, die samenviel met een grote bijeenkomst in Wenen tegen de nieuwe lockdownmaatregelen.

    Als eerste prioriteit raadde hij het publiek aan: “Laat nooit ofte nimmer toe dat iets of iemand uw aangeboren immuunsysteem verstoort of onderdrukt”, de eerste verdedigingslinie waarover de mens beschikt om alle infecties te bestrijden.

    Volgens Vanden Bossche onderdrukken de “vaccin-antilichamen”, die door de huidige COVID-19 vaccins worden geïnduceerd, de aangeboren immuniteit en kunnen zij deze “niet vervangen” aangezien hun doeltreffendheid snel vermindert en zij infectie of overdracht van het virus niet kunnen voorkomen.

    Deze experimentele injecties dragen dus, in tegenstelling tot de aangeboren immuniteit, “niet bij tot groepsimmuniteit”, zei hij.

    Vaccineren van kinderen “een absolute no go!

    Deze realiteit is het belangrijkst in het geval van kinderen wier “aangeboren immuniteit gemakkelijk kan worden onderdrukt door vaccinale antilichamen”, aangezien hun “antilichamen zo jong en zo naïef zijn dat ze gemakkelijk kunnen worden overstemd door vaccinale antilichamen,” zei hij.

    En aangezien kinderen tegen veel ziekten worden beschermd door hun aangeboren immuniteit, met inbegrip van COVID-19, stelt de onderdrukking ervan door deze vaccins hen bloot aan veel meer gevaren, en “zou zelfs kunnen leiden tot auto-immuunziekten,” waarschuwde de deskundige.

    Daarom is het injecteren van kinderen met deze biologische agentia “een absolute no go!” zei de viroloog. “We kunnen onze kinderen niet vaccineren met deze vaccins.”

    Booster shots voor gevaccineerden “absoluut krankzinnig!

    De specialist in microbiologie richtte zijn aandacht op de volwassen “gevaccineerden” en zei dat de onderdrukking van de aangeboren immuniteit bij deze groep reeds een probleem is gebleken. “Zij zullen het inderdaad moeilijk krijgen om een aantal ziekten, waaronder COVID-19, onder controle te krijgen.

    Maar omdat hun aangeboren antilichamen eerder zijn getraind door jaren van aanpassing en rijping, zijn ze volgens hem “meestal beter bestand tegen de vaccinale antilichamen” dan kinderen.

    Deze weerstand kan echter verder worden aangetast door extra vaccinaties, en daarom waarschuwt Vanden Bossche dat het geven van boosters aan deze gevaccineerde personen “absoluut krankzinnig is! Dit zal alleen maar de immuundruk van de vaccinale antilichamen op hun aangeboren immuniteit verder verhogen. Booster shots zijn dus “absolute onzin! Het is gevaarlijk en zou niet gedaan moeten worden!”

    Aan de ongevaccineerden: “Blijf in godsnaam ongevaccineerd!

    Wat de ongevaccineerden betreft, beschreef de Belgische arts waarom het hen veel beter zou vergaan, door hen eerst in drie categorieën op te splitsen:

    1. Degenen die geen symptomen hebben ondervonden, die “hoogstwaarschijnlijk gewoon beschermd zijn door hun aangeboren antilichamen;”
    2. Degenen die milde symptomen hebben ervaren, die geen tijd in bed hoefden te blijven; en
    3. Zij die van de ziekte hersteld zijn en er misschien zelfs een ernstig geval van hebben gehad.

    Door wat hij de “hoge infectiedruk” van de Delta-variant noemde, moeten de respectieve aangeboren immuniteitssystemen van deze ongevaccineerden het nu misschien wat moeilijker krijgen, en kan de eerste categorie milde symptomen ondervinden, de tweede, matige, en de derde kan “wat meer vatbaar zijn voor sommige andere ziekten. Bijvoorbeeld griep of verkoudheid.”

    “Maar heel, heel belangrijk, ze zijn allemaal beschermd,” zei hij. “Ze zijn allemaal nog steeds beschermd tegen ernstige ziekten en de meerderheid van hen zal beschermd zijn tegen zeer milde of matige ziekten.”

    Dit is vooral het geval, zei de viroloog, omdat COVID-19 “geen ziekte is van gezonde mensen. Mensen die in goede gezondheid verkeren hebben een gezond aangeboren immuunsysteem dat zonder enig probleem een aantal virussen van de luchtwegen kan aanpakken. Deze mensen zijn niet alleen beschermd tegen de ziekte, maar ze kunnen in veel gevallen zelfs besmetting voorkomen.”

    Gevaccineerden ‘dienen als een soort broedplaats voor het virus’

    Om hun gezonde aangeboren immuunsysteem te behouden als bescherming tegen COVID-19 en vele andere ziekten, raadde Dr. Vanden Bossche de niet-gevaccineerde het volgende aan:

    1. “In godsnaam, blijf ongevaccineerd! Ze moeten ongevaccineerd blijven;”
    2. “Zorg voor hun aangeboren immuniteit, dat wil zeggen dat ze voor hun gezondheid moeten zorgen … als je dit doet en je bent ongevaccineerd, dan zul je zonder vaccin gespaard blijven van ernstige ziekten. Integendeel, het vaccin zou het tegenovergestelde doen;” en
    3. Degenen met comorbiditeiten of onderliggende ziekten “moeten voorzichtig zijn met contacten”.

    Voor deze derde categorie van kwetsbaren zei de arts: “Dit is niet om de gevaccineerden te discrimineren, maar [de niet-gevaccineerden] moeten op dit moment vooral contact met gevaccineerden vermijden.

    “De gevaccineerden zijn nu de mensen, en daar bestaat geen twijfel over, die echt als een soort broedplaats voor het virus dienen,” zei hij. “We moeten een extra bescherming hebben voor degenen die onderliggende ziekten hebben. Vaccineer hen niet, maar voorkom in feite dat zij worden blootgesteld aan een hoge infectiedruk.”

    Gezondheidsproblemen bij de gevaccineerden ‘zullen onvermijdelijk leiden tot een ineenstorting van ons gezondheidssysteem’

    Hij moedigde zijn Oostenrijkse luisteraars aan dat het enige gevecht dat ze hebben “het gevecht voor je gezondheid is, [in] het niet laten vaccineren.” Door dit te bereiken, zullen alle andere maatregelen niet houdbaar zijn.

    Hoewel hij zijn grote bezorgdheid uitsprak over “de gevaccineerden” en verklaarde dat “wij hen zoveel mogelijk moeten helpen omdat zij in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig zullen hebben”, merkte hij op dat het percentage van deze groep dat nu in het ziekenhuis wordt opgenomen “nu gestaag toeneemt. Terwijl door de training van het aangeboren immuunsysteem, door meer blootstelling aan het virus, steeds meer niet-gevaccineerde mensen beschermd raken”.

    “Dit zal onvermijdelijk leiden – en ik ben geen doemdenker – maar dit zal onvermijdelijk leiden tot een ineenstorting van ons gezondheidssysteem. Het kan niet anders,” zei hij.

    Kracht wordt gevonden in sereniteit

    Tot slot had de viroloog echter een hoopvolle boodschap, door te verklaren dat de lockdown-maatregelen “niet duurzaam zijn” en “niet lang kunnen duren”. Hij moedigde hen aan om “kalm te blijven” en deelde een Duits gezegde dat vertaald kan worden als “Kracht is te vinden in sereniteit”.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen 







    0 reacties :

    Een reactie posten