GB: Booster-vaccinaties weldra elke drie (!) maanden, corona-tests- en vaccinaties “blijven nog een decennium”

Datum:
 • zondag 5 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De corona booster-vaccinaties worden, zoals bekend, een levenslang vaccinatieabonnement, 

  GB: Booster-vaccinaties weldra elke drie (!) maanden, corona-tests- en vaccinaties “blijven nog een decennium”


  (Vertaling: E.J. Bron)

  De corona booster-vaccinaties worden, zoals bekend, een levenslang vaccinatieabonnement, inclusief de bedreiging met rechteloos maken en vervolging wanneer men deze weigert. Terwijl in Israël de vierde vaccinatie er al aankomt en men deze aan de mensen alleen maar als “jaarlijkse griepvaccinatie” verkoopt, verkort men in Groot-Brittannië weldra het vaccinatiemoment van zes naar drie maanden!

  Vanwege Omicron: verkorting tot drie maanden

  Zoals de Britse regering na ruggespraak met de “nationale vaccinatiewachters” bekendmaakte, wordt op grond van de (onschuldige) Zuid-Afrikaanse Omicron virusvariant de tussentijd voor booster-vaccinaties van op dit moment zes naar in het vervolg drie maanden teruggebracht.

  Minister van Gezondheidszaken Sajid Javid bevestigde dat “de wachttijd” voor alle volwassenen verkort worden, de verkorte periode tussen de tweede en de derde dosis dient (eerst) voor de leeftijdsgroep tussen 18 en 39 jaar te gelden. Vooral risicopatiënten dienen daardoor “beschermd” te worden.

  Corona-waanzin voor de komende tien jaar?

  Tegelijkertijd liet een regeringswoordvoerder weten dat het corona-virus de komende vijf jaar een significant gevaar voor het nationale gezondheidssysteem zou vormen en dat daarom het test- en vaccinatieregime wellicht “minstens een decennium” zou moeten blijven bestaan.

  Dat zou ook de enorme aankoop van vaccins door Europese landen in de afgelopen maanden verklaren. Deze loopt, zoals bekend, tot in de tientallen miljoenen, uiteraard alleen maar nodig wanneer men zich elke drie maanden laat vaccineren, en dat jarenlang…

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Verontruste zei

  Men heeft haast omdat de huidige therapie niet snel genoeg resultaat geeft (genocide) of omdat meer en meer mensen zich gaan realiseren dat ze belogen en bedrogen zijn en die zoveelste prik dus niet meer willen. Zie ook: https://www.stichting-jas.nl/2021/12/traumatiseren-als-wapen-tegen-de.html

  Een reactie posten