De gevaccineerden zijn duidelijk sneller aan het sterven dan de ongevaccineerden, volgens Britse gegevens

Datum:
  • zaterdag 4 december 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • De samenleving lijkt tegenwoordig geobsedeerd te zijn door covid-‘vaccins’. 



    4-12-2021

    De samenleving lijkt tegenwoordig geobsedeerd te zijn door covid-‘vaccins’. Echte vaccins doen er lang over om op de markt te komen, dus waarom deze toewijding aan een gevaarlijke nieuwe technologie die nauwelijks is getest? En hoe hebben ze het voor elkaar gekregen? Om de zwendel met covid-injecties te lanceren, heeft iedere vaccinfabrikant een klinische studie opgezet waarin de resultaten van ernstige ziekte, ziekenhuisopname en dood niet werden vergeleken. Deze studies vergeleken alleen vage symptomen en PCR testresultaten gedurende een bepaalde periode. Deze studies vergeleken alleen het aantal milde symptomen tussen de gevaccineerden en degenen die een placebo kregen, terwijl de symptomen die werkelijk door de vaccins werden veroorzaakt, werden genegeerd, bericht Lance D Johnson.

    Omdat de virale belasting, de overdracht van virussen en de effectiviteit van vaccins in de praktijk niet werden bestudeerd tijdens de klinische proeven, werden bevolkingen over de hele wereld gedwongen deel te nemen aan een nieuw vaccinexperiment waarbij cruciale gegevens over het voorkomen van ernstige ziekte en sterfte ontbraken. Nu tonen reële gegevens uit het Verenigd Koninkrijk trends aan dat de covid-19 vaccins ernstige ziekte versterken en het sterftecijfer door alle oorzaken verhogen, zelfs na correctie voor leeftijd.

    Britse gegevens tonen tekenen dat covid-vaccins ernstige ziekte versterken

    De voordelen van het vaccin wegen alleen op tegen de risico’s als het sterftecijfer door alle oorzaken in de gevaccineerde groep over een redelijk langere periode lager is. De beste manier om de doeltreffendheid van het vaccin in de bevolking te meten is de sterftecijfers over alle oorzaken te onderzoeken, waarbij wordt gecorrigeerd voor leeftijd. Omdat een hoger percentage ouderen volledig gevaccineerd is en een hoger percentage jongeren niet, kunnen de gegevens zo worden vertekend dat de mortaliteit bij de gevaccineerden hoger is. (Leeftijd is een verstorende factor omdat de verwachte mortaliteit bij ouderen van nature korter is). In het Verenigd Koninkrijk zijn vaccinatiegegevens voor elke leeftijdsgroep beschikbaar, zodat het veel gemakkelijker is om het sterftecijfer naar leeftijd te corrigeren om een duidelijker beeld te krijgen van wie er sneller sterft. Zijn het de gevaccineerden of de ongevaccineerden?

    Regeringen over de hele wereld papegaaien de vaccinpropaganda na en beweren dat vaccins levens redden, maar de Britse gegevens over het sterftecijfer door alle oorzaken spreken het officiële verhaal van de regering tegen. Volgens het Office for National Statistics stijgt het sterftecijfer voor degenen die in de eerste helft van 2021 volledig zijn gevaccineerd voor covid-19. De gegevens omvatten alle sterfgevallen die al dan niet verband houden met covid-19, geregistreerd tussen januari en juli 2021. De gegevens categoriseren sterftecijfers volgens verschillende niveaus van covid-19 vaccinatiestatus, waaronder “binnen 21 dagen na de eerste dosis”, “21 dagen of meer na de eerste dosis”, of “na de tweede dosis”. Door het verstrekken van naar leeftijd gestandaardiseerde sterftecijfers werden de gegevens berekend op een manier die de verstorende effecten van leeftijd aanpast. Zelfs na correctie voor leeftijd is het sterftecijfer momenteel hoger onder de gevaccineerden.

    Covid-vaccins verhogen totale sterfte in minder dan zes maanden

    Volgens de gegevens blijkt de ongevaccineerde populatie een hoger sterftecijfer te hebben in het begin van de uitrol van het vaccin, maar deze sterftecijfers volgden de normale sterfte-trends die een piek vertonen in de wintermaanden. Na de piek in februari 2021 begonnen de ongevaccineerde sterfgevallen te dalen, zoals sterfgevallen normaal doen in de bevolking. De gevaccineerde sterfgevallen daalden echter niet na februari; het sterftecijfer bleef stijgen, wat niet kenmerkend is voor normale sterftetrends. De sterfte onder gevaccineerden steeg gedurende de zomer, toen zij had moeten dalen en slechts een fractie van het totale sterftecijfer zou moeten uitmaken.

    Tussen week 26 en 2 juli bedroeg het aantal ongevaccineerde sterfgevallen ongeveer 25 per 100.000. In de gevaccineerde categorie “21 dagen na de eerste dosis” bedroeg het sterftecijfer ongeveer 89 per 100.000 sterfgevallen. Naarmate de tijd verstrijkt, blijft dit cijfer stijgen, aangezien het sterftecijfer in elke gevaccineerde categorie blijft stijgen. Van 19 maart tot heden is het sterftecijfer consequent gestegen voor mensen die dubbel gevaccineerd zijn. Zoals de Britse gegevens aantonen: de vaccins kunnen ernstige ziekten versterken en/of andere medische problemen/risico’s veroorzaken die het algemene sterftecijfer verhogen.


    Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    COVID-19 VACCIN DOSSIER

    0 reacties :

    Een reactie posten