CDC: Eerste bevestigde gevallen van hartontstekingen na Pfizer-injectie bij kinderen vanaf 5 jaar!

Datum:
 • dinsdag 21 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Gezonde kinderen worden nauwelijks zwaar ziek van Covid-19 ...
  CDC: Eerste bevestigde gevallen van hartontstekingen na Pfizer-injectie bij kinderen vanaf 5 jaar!


  (Vertaling: E.J. Bron)

  De Covid-vaccinaties bij kinderen vanaf 5 jaar lopen in de VS pas sinds november – maar de eerste bijwerkingen laten naar verwachting niet lang op zich wachten. Tot 10 december kreeg de CDC naar eigen zeggen meldingen van 14 gevallen van myocarditis bij kinderen in de leeftijd van 5 tot 11 jaar na de Pfizer-injectie. Volgens de CDC gelden acht gevallen als bevestigd, zes daarvan traden op na de tweede vaccinatie.

  De CDC bagatelliseerde deze data ermee dat er al meer dan zeven miljoen vaccin-doses in deze leeftijdsgroep zouden zijn toegediend: vijf miljoen eerste vaccinaties, twee miljoen tweede vaccinaties. Ook wordt verwezen naar het “milde verloop” van de ziekte.

  Wat daarbij bewust geïgnoreerd wordt, is dat over het algemeen slechts een klein percentage van alle vaccin-bijwerkingen überhaupt gemeld wordt. Myocarditis is bij kinderen bovendien extreem zeldzaam en moeilijk te diagnosticeren: het niet officieel geregistreerde aantal zou daarom nu al zeer hoog kunnen zijn. Bovendien is een myocarditis volgens vooraanstaande cardiologen nooit “mild”, omdat het beschadigde hartweefsel zichzelf niet herstelt.

  Daartegenover staat het in het gunstigste geval minimale voordeel dat de Covid-vaccinatie voor gezonde kinderen in deze leeftijdsgroep heeft. Gezonde kinderen worden nauwelijks zwaar ziek van Covid-19 – en omdat de vaccinatie voor geen enkele steriele immuniteit zorgt, kan het vaccineren van de jongste bevolkingsgroepen onmogelijk met een bescherming van oudere, bedreigde mensen gemotiveerd worden. Tegen deze achtergrond lijkt ook vele ouders elk risico als teveel: onlangs bleek uit een peiling in de VS dat ongeveer twee derde deel van de geënquêteerde ouders de vaccinatie van hun jonge kinderen uitstellen of helemaal afwijzen.

  Bron:
  report24.news

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten