CCU-verpleegkundige Frank: ‘We hebben een zogenaamd vaccin waarvan ik niets dan ellende heb gezien op mijn werk’

Datum:
 • dinsdag 14 december 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • We doen of het niet bestaat

  13 december 2021

  CCU-verpleegkundige Frank: ‘We hebben een zogenaamd vaccin waarvan ik niets dan ellende heb gezien op mijn werk’

  “Het feit dat er nog steeds in ons patiëntendossier staat dat je ongevaccineerd bent terwijl het niet eens is gevraagd, laat staan geregistreerd. Alle bijwerkingen die mij zijn verteld door patiënten, de oude hartinfarcten ten gevolge van niet gegeven zorg, de tsunami aan positieve D-dimeeruitslagen bij jonge mensen na vaccin, de longembolieën, de infarcten, de (non)stemi’s. Allemaal toeval?” vraagt Frank, die van het zogenaamde vaccin ‘niets dan ellende’ heeft gezien op zijn werk.

  “Er mag niet over gesproken. Ik ben uitgeluld. Artsen die alleen maar aan corona denken bij een avnrt (hartritmestoornis, red.), of na vaccinatie terwijl de patiënt gezond was tot aan de prik en zelf aangaf sinds juist dat moment last te hebben. We onderzoeken niks. We vragen het niet eens,” verzucht de verpleegkundige.

  We doen of het niet bestaat

  “Ik kán niet aan een patiënt verkopen dat de blaren op armen en rug een dag na de prik daadwerkelijk komen door die prik omdat ik het niet weet. Maar we moeten het durven onderzoeken. En dat doen we niet. We doen of het niet bestaat,” schrijft Frank, eraan toevoegend dat de meeste patiënten én collega’s niet eens weten wat het Lareb is.

  De wereld waarin ik leef (en werk) is grotendeels zelf knettergek geworden. Veel mensen hebben wat mij betreft last van cognitieve dissonantie. Door de angst kunnen ze niet meer rationeel denken, legt de CCU-verpleegkundige uit. “Beetje bij beetje is iedereen helemaal de tering gehypnotiseerd door media en politiek.”

  Nooit!

  Frank zegt in mei vorig jaar al te zijn gestopt met lezen van kranten en kijken naar nieuws. “Hetgeen ik zag in het ziekenhuis kwam nooit overeen met wat ik terughoorde op tv en in kranten las. Nooit!”

  Neuroloog Jan Bonte zegt over het ervaringsverhaal van Frank: “Ik weet niet goed wat ik zeggen moet. Wat een ongelofelijk grote treurnis.”

  [Zorgmedewerkers Verenigd]


  0 reacties :

  Een reactie posten