Arts duikt in Pfizer-documenten en schrikt zich dood: ‘Dit is verbijsterend’

Datum:
 • maandag 20 december 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “Dit is onweerlegbaar bewijs dat de injectie van Pfizer gevaarlijk is,” benadrukte de arts.  Arts duikt in Pfizer-documenten en schrikt zich dood: ‘Dit is verbijsterend’

  Arts Daniel Nagase behandelde drie coronapatiënten in een ziekenhuis in de Canadese provincie Alberta met ivermectine. Hoewel alle patiënten genazen, mocht hij niet langer in het ziekenhuis werken.

  Dr. Nagase heeft zich verdiept in de Pfizer-documenten die onlangs zijn vrijgegeven. Die hebben betrekking op een slordige 40.000 meldingen over bijwerkingen.

  Nagase becijferde op basis van de stukken dat 31 procent van de mensen die de prik van Pfizer kregen, langdurig of permanent klachten hield of zelfs stierf. “Dit zou voorpaginanieuws moeten zijn,” zei hij in gesprek met Melanie Risdon van de Western Standard.

  Dat is dus een enorm gevaar

  De stukken maken daarnaast melding van 274 zwangere vrouwen, waarvan slechts 53 procent géén last van bijwerkingen kreeg. Ruim een kwart (27 procent) van de zwangere vrouwen kreeg last van een ernstige bijwerking, waaronder een miskraam of doodgeboorte. “Dat is dus een enorm gevaar,” aldus Nagase.

  Hij wees erop dat deze informatie al sinds 30 april bekend is bij de toezichthouders. De arts vraagt zich af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat zwangere vrouwen al die tijd gevaccineerd zijn zonder dat ze te horen kregen dat de kans 27 procent is dat ze last krijgen van een ernstige bijwerking. “Dit is absoluut verbijsterend.”

  Onweerlegbaar bewijs

  Van de 133 vrouwen die borstvoeding gaven op het moment dat ze gevaccineerd werden, kreeg 13 procent last van bijwerkingen. Dat wil zeggen: de baby’s kregen last van bijwerkingen nadat ze borstvoeding van de gevaccineerde moeder hadden gekregen. Ook dit is absoluut verbijsterend, zei Nagase.

  Daarnaast kregen 34 kinderen jonger dan 12 jaar per abuis een coronavaccin toegediend. Daarvan kregen 24 last van ernstige bijwerkingen. Dat is 70,6 procent. Dertien kinderen zijn niet hersteld.

  “Dit is onweerlegbaar bewijs dat de injectie van Pfizer gevaarlijk is,” benadrukte de arts.
  0 reacties :

  Een reactie posten