Ziekenhuismedewerker: ik zie veel mensen op mijn poli met longembolieën, trombosearmen en onverklaarbare pijn

Datum:
  • dinsdag 30 november 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft een bericht ontvangen van een zorgmedewerker die laat weten dat het op dit moment weer wat drukker wordt in het ziekenhuis.


     30 november 2021 

    “Ik heb een groot zorghart, doe dit werk al 16 jaar, maar op dit moment doet het mij pijn dat het ernaar uitziet dat er een 2G- of 3G-regel gaat komen in de maatschappij.”

    De ziekenhuismedewerker, die geen vaccinatie heeft genomen, overweegt om de zorg uit te gaan. “Ik weet dat heel veel verpleegkundigen hetzelfde denken hierover. Testen voor het werk vind ik echt veel te ver gaan.”

    Gerelateerd aan vaccinatie

    “Ik laat mij niet zomaar vaccineren. Er is een reden voor. Ik zie veel mensen op mijn poli met longembolieën, trombosearmen, onverklaarbare zenuwpijnen die enorm heftig zijn en zelfs tot afkeuring van werk zorgen. Allemaal gerelateerd – door artsen vastgesteld – aan een vaccinatie die nog niet eens door volledige testfases heen is, maar al wel geïnjecteerd wordt bij mensen,” zegt de ziekenhuismedewerker.

    “Ik heb zelf een grotere kans op bijwerkingen dan om op de IC te komen door COVID en daarom laat ik mij niet vaccineren. Moet ik mijzelf dan inenten voor de samenleving? Zeventig procent van de kwetsbare patiënten komt door ouderdom of een ongezonde levensstijl.”



    0 reacties :

    Een reactie posten