VIDEO Prof. Pierre Capel: “What tot do on a rainy Sunday”

Datum:
 • zaterdag 27 november 2021
 • in
 •  “What tot do on a rainy Sunday”
  VIDEO Prof. Pierre Capel: “What tot do on a rainy Sunday”  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “Konkie”

  1 reacties :

  Dekker zei

  Mensen met allergieën, zoals bijv. voor noten, wespensteken, penicillines, enz., kunnen aan hun allergie sterven. Daarom wordt in ziekenhuizen altijd gevraagd naar eventuele allergieën bij de patiënt.
  In sommige gevallen kunnen ze dodelijk zijn.
  Geen arts of Overheid zal iemand met een allergie verplichten het product te eten of zich te laten inspuiten, bijv. met penicilline als de patiënt een ernstige allergie daarvoor heeft).
  Van de Corona Vaccins is inmiddels bekend dat er ernstige bijwerkingen zijn zoals hart en vaat ziekte, longproblemen, diabetes, enz. De Amerikaanse Overheid via het Overheidsorgaan VAERS houdt dat precies bij.
  Over allergieën die het vaccin met zich meebrengen is nog niets bekend omdat dat ook niet kan na een paar maanden gebruik, daarom is het ook een experimenteel vaccin.
  Kan een Overheid verplichten om bijvoorbeeld een hartpatiënt te laten injecteren met een vaccin waarvan bekend is dat het schade aan hart en bloedvaten kan veroorzaken? Of een diabeet, of een longpatiënt?
  Iets voor juristen om zich daarover te buigen, maar volgens mij is het moord met voorbedachte rade. Misschien dat de Vaxers die anti vaxers het liefst dood zouden willen zien gaan zich realiseren wat ze mensen met een ernstige allergie, ook tegen de Coronavaccins, toewensen.

  Een reactie posten