Verpleegster: ‘Ons ziekenhuis ligt vol met mensen die zijn beschadigd door het vaccin’

Datum:
 • donderdag 25 november 2021
 • in
 • Categorie:
 •  “Deze mensen staan onder enorme druk.”   

  Verpleegster: ‘Ons ziekenhuis ligt vol met mensen die zijn beschadigd door het vaccin’

  Het leeuwendeel van de patiënten in het ziekenhuis is gevaccineerd, zei de Nieuw-Zeelandse verpleegster Debra in gesprek met politiek commentator Chantelle Baker. Er worden veel patiënten binnengebracht met hartproblemen, benauwdheid, mensen die in elkaar zijn gezakt. Volgens Debra zijn de klachten het gevolg van bijwerkingen van het vaccin.

  Al onze afdelingen liggen vol met mensen die hartproblemen hebben, mensen bij wie de kanker opflakkert, zei de verpleegster. “Ik verzeker je dat ons ziekenhuis vol ligt met mensen die beschadigd zijn door het vaccin.”

  Ik wou dat ik die test nooit gedaan had

  De meeste artsen sluiten hun ogen hiervoor en zullen beweren dat deze problemen niets te maken hebben met het vaccin, zei ze. Zo was er een 30-jarige kerngezonde man die enkele dagen na zijn vaccinatie last kreeg van pijn op de borst en kortademigheid. Er werd een D-dimeertest gedaan, die laat zien of er bloedproppen in het lichaam zitten. Er werd een waarde van 1000 gemeten, die normaal gesproken nul zou moeten zijn.

  “De arts draaide zich om naar me en zei: ik wou dat ik die test nooit gedaan had,” aldus Debra. Maar als ze die test niet gedaan zouden hebben, was de man naar huis gestuurd en misschien wel overleden, voegde ze toe.

  Enorme druk

  Baker roept artsen en verpleegkundigen op naar buiten te treden. Ze laat weten dat ze is benaderd door heel veel zorgmedewerkers, maar dat zij bang zijn om zich uit te spreken. “Deze mensen staan onder enorme druk.”


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Vandaar ook de vlucht naar voren van Mark, Hugo en Ferd. Terug kunnen ze niet meer want dan vallen ze door de mand, het zal alleen maar erger worden met de buitensporige maatregelen.

  Verontruste zei

  Hoe in en rot is het medische systeem zo langzamerhand. Ook zij hebben het lef niet hun beroep fatsoenlijk uit te voeren. Slaafs volgen van door idioten opgestelde protocollen getuigd niet van vakkunde.

  Een reactie posten