Tekens aan de wand

Datum:
 • zondag 7 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  We leven in Nederland, in een land waar de waarheid niet wordt gewaardeerd,......  Tekens aan de wand  (Door: “Elise Nijmegen”)

  We leven in Nederland, in een land waar de waarheid niet wordt gewaardeerd, net zoals het hebben van een eigen mening, waar het bijna abnormaal is om iets voor een ander over te hebben en waarin mensen vrijwillig als schapen naar de slachtbank lopen, hun eigen ondergang tegemoet… Een vrij Nederland, weet u nog? Een land, waarin éénieder zijn eigen keuze mag maken in hoe hij of zij leeft en wat hij of zij gelooft…. Nu is mijns inziens de griep hernoemd en een pandemie uitgeroepen om een totale controle op uw leven te creëren, en de zogenaamde “vaccinatie” maakt daar deel van uit.

  Maar u hoeft hem niet te nemen hoor, u wordt alleen wel overstelpt met uitnodigingen, lastiggevallen door prikbus-mensen die uw kinderen willen injecteren, u mag bepaalde dingen niet meer als u niet meewerkt aan het regime en dát, dat gaat gewoonweg te ver. Het mag niet zo zijn dat u uw leven niet meer zo kunt leven zoals u wilt, omdat u vrij wilt zijn. In onderstaand artikel leest u hoe erg die dwang eigenlijk is.

  Tunahan Kuzu van de partij Denk maakte bekend dat zijn partij een Meldpunt Vaccinatiedwang online heeft gezet en er binnen 24 uur al 10.000 meldingen binnen zijn gekomen van vaccinatiedwang. Het is altijd erger dan u denkt aangaande de staat… Of het nu gaat over “vaccinaties”, justitie, politie, of kinderen…
  (dagelijksestandaard.nl)

  Voedselprijzen zijn door politiek wanbeleid gestegen naar het hoogste niveau in tien jaar tijd. Uit het meest recente rapport van het Ministerie van Arbeid blijkt dat vlees, vis, gevogelte en eieren in augustus met 8% zijn gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. 15,7% ten opzichte van de prijzen in augustus 2019, voor de zogenaamde “pandemie” uitbrak. De prijs van rundvlees steeg met 12,2%  en die van bacon met 17%.
  (theepochtimes.com)

  Rechtszaken voor misdaden tegen de mensheid zijn begonnen tegen de mondiale instituten, er is namelijk geen toestemming gevraagd aan diegenen die meedoen aan het experimentele injectie programma van de WHO/VN/WEF/GAVI. De injectie zorgt voor ADE, Antilichaam Afhankelijk Versterking, uw immuunsysteem valt uw lichaam aan, dat is nu bekend en alle 10 codes van de Neurenberg codes zijn geschonden en mijns inziens zouden alle verantwoordelijken gestraft moeten worden.
  (rumble.com)

  De politiek in Nederland en in andere landen die meedoet aan de plannen van de VN en het WEF geven mijns inziens niets meer om de Nederlandse bevolking, duizenden mensen leven in armoede, vaak veroorzaakt door politiek wanbeleid, terwijl er miljarden worden uitgetrokken om deze vaccinatiehysterie te promoten. Miljarden die naar het buitenland vliegen, terwijl vele mensen in Groningen al heel lang wachten op geld, steeds meer mensen door hogere rekeningen en duurdere boodschappen alleen nog maar kunnen overleven en afhankelijk worden van de staat. Helaas is dat nu net de bedoeling… Onderstaande korte video leert ons dat 90% van alle patiënten die op de Intensive Care liggen geïnjecteerd zijn met het Gates-vaccin… U weet wel, die “vaccinatie” die zó goed is voor u…
  (herstelderepubliek.wordpress.com)

  Dus ja, de keus is aan u, alleen het leven wordt iets ingewikkelder door alle niet te onderbouwen maatregelen. De vorige keer dat we muilkorven op moesten, was ik de eerste dagen alleen zonder muilkorf aan het winkelen. Vandaag ging ik even boodschappen doen en zag ik nog vier anderen zonder muilkorf en met een vastberaden blik. Dat zijn tekenen aan de wand. Mensen geloven de onzin die uit de pers en de politiek komt niet meer en dat is maar goed ook. Hopelijk krijgen steeds meer mensen hun gezonde verstand terug, aangezien elke wakker mens een ander weer wakker maakt. Succes en een fijn weekend allemaal. Voor meer nieuws: t.me/EliseNijmegen

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)  0 reacties :

  Een reactie posten