Steun Huig Plug

Datum:
 • woensdag 24 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Huig Plug is een klokkenluider van justitie. Hij bracht wanordelijkheden aan het licht vanuit zijn functie als gevangenisbewaarder in Scheveningen en werd ontslagen.  Hij staat bekend om zijn video's die hij maakt op het Binnenhof waarbij hij niet schroomt om een ieder van belang bij naam en functie te benoemen.


  24-11-2021 Viruswaarheid


  Huig Plug is een klokkenluider van justitie. Hij bracht wanordelijkheden aan het licht vanuit zijn functie als gevangenisbewaarder in Scheveningen en werd ontslagen.  Hij staat bekend om zijn video's die hij maakt op het Binnenhof waarbij hij niet schroomt om een ieder van belang bij naam en functie te benoemen.

  Sinds enkele maanden brengt hij het onderwerp georganiseerd kindermisbruik aan het licht. Dit gaat met name om het slachtoffer Lisa. Haar zaak werd ook besproken in het programma van Argos.

  Het lijkt erop dat Huig Plug een gevoelige snaar bij het ministerie van Veiligheid en Jusititie heeft geraakt want op 12 november jl. werd Huig Plug aangehouden op Het Plein in Den Haag en zit inmiddels 23 uur per dag in isolatie opgesloten.

  Ondertussen gaat de beerput steeds verder open nu ook politicus Gideon van Meijeren (FvD) kamervragen heeft gesteld. Hij bracht aan het licht dat de onafhankelijke commissie die zou worden ingesteld helemaal niet onafhankelijk is. Demissionair minister Grapperhaus heeft de commissie niet alleen zelf ingesteld, ook heeft hij de leden van de commissie benoemd en moeten alle verslagen uit die commissie, eerst via hem alvorens deze naar buiten worden gebracht. Dit terwijl veel slachtoffers die bereid zijn hun verhaal voor een onafhankelijke commssie te vertellen, juist aangeven dat er hoge ambtenaren van het ministerie van Justitie bij dit kindermisbruik zijn betrokken.


  Op woensdag 24-11-2021 om 16 uur bij de
   rechtbank in Den Haag moet Huig Plug voorkomen.

  Jouw aanwezigheid wordt op prijs gesteld. 
  #steunhuigplug   

   

   

   

   
   


   

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Dit landje is zo verrot dat het voor een normaal mens niet voor te stellen is. Het meest verontrustende is dat de rot van boven begint en dat geteisem regeert gewoon door alsof er niets aan de hand is. Natuurlijk krijgen ze alle steun van het overgrote deel van de 2e Kammer en dat is precies het manco van tegenwoordig, het is een corrupte pot nat die ons dag in dag uit zand in de ogen strooit.

  Kruisridder Gerardus zei

  Dat moet ik helaas beamen (24-11-2021).

  Een reactie posten