Robert F. Kennedy Jr: Denk hier eens over na

Datum:
 • maandag 15 november 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Denk hier eens over na.


  15-11-2021


  Ik ben van Instagram getrapt voor “Vaccin desinformatie”. Instagram en Facebook kunnen geen enkele foutieve verklaring bewijzen die ik ooit heb afgelegd. Alles wat wij publiceren is doorgelicht en gebaseerd op gegevens uit overheidsbronnen en externe, peer-reviewed getoetste publicaties. Wanneer zij de term “onjuiste informatie over vaccins” gebruiken, gebruiken zij dit als een eufemisme tegen elke verklaring die afwijkt van het officiële regeringsbeleid. En de farmaceutische industrie profiteert. Het heeft niets te maken met waar of onwaar. Het heeft alleen te maken met wat de politieke implicaties zijn.

  En wie censureert er?

  Het zijn regeringsfunctionarissen, samen met Bill Gates, Larry Ellison, Mark Zuckerberg, met Sergei Brin van Google en al die internetgiganten. Zij hebben niet alleen de vernietiging van onze democratie en burgerlijke vrijheden gefabriceerd, zij hebben ook de grootste herverdeling van rijkdom in de geschiedenis van de mensheid gefabriceerd. 3,8 biljoen dollar van werkende mensen naar dit handjevol miljardairs, velen uit Silicon Valley.

  Deze pandemie heeft de wereld verarmd en 500 nieuwe miljardairs gecreëerd. En dit zijn de mensen die onze economie uitbuiten en zichzelf verrijken. En is het toeval dat dit precies de mensen zijn die kritiek op het regeringsbeleid censureren en er zelf biljoenen dollars aan verdienen?

  Mensen zijn niet dom, we kunnen zien wat er gebeurt. We kunnen de vraag stellen: Cui bono? En het antwoord is: de mensen die profiteren en onze grondwettelijke rechten inperken en wereldwijd de vernietiging van de democratie veroorzaken.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten