Officiële data: 35.924 Britten overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste 8 maanden van 2021

Datum:
 • donderdag 11 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Officiële gegevens van het Office for National Statistics hebben onbedoeld onthuld dat 35.924 mensen zijn overleden binnen eenentwintig dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin in Engeland tijdens de eerste 8 maanden van 2021, schrijft Theexpose.uk.


  10-11-2021


  De afgelopen maanden zijn tientallen freedom of information verzoeken om informatie ingediend bij Public Health England (PHE) om te weten te komen hoeveel mensen zijn overleden binnen 28 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin, maar elke keer heeft PHE beweerd dat zij “niet over de gevraagde informatie beschikken”.

  Bron

  Het is uiterst vreemd om te moeten vaststellen dat PHE niet over deze informatie beschikt, aangezien hun tegenhanger in Schotland wel in staat is geweest om de gegevens over sterfgevallen binnen 28 dagen na een vaccinatie met Covid-19 te publiceren.

  Public Health Scotland (PHS) publiceerde de cijfers voor het laatst op 23 juni 2021 in hun “Covid-19 Statistical Report” waarin ze onthulden dat 5.522 mensen binnen 28 dagen waren overleden na het krijgen van een Covid-19 vaccin tussen 8 december 2020 en 11 juni 2021 in Schotland.

  Bron

  PHS was ook in staat om de aantallen per merk vaccin en datum van optreden te onthullen in een gepubliceerde spreadsheet die hier te vinden is. De spreadsheet laat zien dat 1.877 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de Pfizer mRNA prik, 3.643 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de AstraZeneca virale vector prik, en 2 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de Moderna mRNA prik.

  De reden waarom mensen hebben gevraagd hoeveel mensen binnen 28 dagen na het krijgen van een Covid-19-vaccin zijn overleden, is omdat dit precies dezelfde parameters zijn die zijn gebruikt om de vermeende Covid-19 doden te tellen voor het grootste deel van de vermeende pandemie.

  Sterfgevallen worden als Covid-19 geteld als zij zich binnen 28 dagen na een positieve test voordoen, maar in het begin telden zij sterfgevallen als Covid-19 als zij zich binnen 60 dagen na een positieve test voordeden.

  Maar het lijkt erop dat PHE dankzij een technisch aspect de verzoeken om het aantal mensen dat is overleden na de Covid-19-prik te hebben kunnen ontwijken. Dat technisch aspect is het aantal dagen dat in hun verzoek wordt gebruikt, want wij hebben ontdekt dat zij wel degelijk in het bezit zijn van de gegevens over het aantal mensen dat is overleden na een Covid-19 injectie.

  Maar het gaat niet om het aantal mensen dat binnen 28 dagen is overleden, maar om het aantal mensen dat binnen 21 dagen na de inenting met een Covid-19-vaccin is overleden, en deze cijfers zijn onlangs per ongeluk gepubliceerd door het Office for National Statistics.

  Een rapport gepubliceerd door het ONS op 1 november 2021 was een duidelijke poging om het publiek te doen geloven dat de meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen zich voordoen onder de ongevaccineerde bevolking. Maar de datumparameters die in hun verslag worden gebruikt, omvatten een groot aantal sterfgevallen die zich voordeden tijdens de tweede vermeende golf van Covid-19 in januari 2021, toen bijna niemand was gevaccineerd.

  Het afkappunt was ook 24 september 2021, wat betekent dat sterfgevallen die zich sindsdien hebben voorgedaan, niet zijn meegenomen.

  Zoals u kunt zien in de bovenstaande grafiek, die afkomstig is van het Covid-19 Dashboard van de Britse regering, vond de overgrote meerderheid van de Covid-19-doden in de in het ONS-verslag gebruikte periode plaats tijdens de tweede golf, toen het vaccinatieprogramma nog maar net was begonnen, dus natuurlijk vond de overgrote meerderheid van de sterfgevallen plaats onder de ongevaccineerde bevolking.

  Indien ONS echter besloten zou hebben om ook de derde golf te bestrijken die we nu meemaken, dan zou u hebben gezien dat 83% van de mensen die tussen 4 oktober en 31 oktober 2021 met Covid-19 zijn overleden, in feite gevaccineerd waren.

  Bron

  Het totale aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per vaccinatiestatus tussen 4 oktober en 31 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 4 van het UKHSA rapport, was als volgt –

  • Ongevaccineerde bevolking = 538 sterfgevallen
  • Gedeeltelijk gevaccineerde populatie = 85 sterfgevallen
  • Volledig gevaccineerde populatie = 2447 sterfgevallen

  Dit betekent dat 83% van de sterfgevallen door Covid-19 tussen 4 en 31 oktober voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 17% voor rekening kwam van de ongevaccineerde bevolking.

  U ziet dus dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen tijdens deze huidige golf van Covid-19 zich voordoet onder de gevaccineerde bevolking, maar natuurlijk wilde ONS niet dat u dat wist, dus hebben ze dat weggelaten. Maar we wedden dat ze niet van plan waren om het aantal mensen te onthullen die binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin zijn overleden, zoals ze wel hebben gedaan.

  Het ONS rapport is een poging om aan te tonen hoe goed de Covid-19 vaccins zijn geweest in het voorkomen van sterfgevallen. Maar vergeet niet dat ze alleen de eerste 8 maanden van het jaar hebben bestreken, waar de overgrote meerderheid van de sterfgevallen plaatsvonden toen de meerderheid van de bevolking niet was gevaccineerd.

  In een poging het publiek wijs te maken dat de Covid-19 vaccins dodelijke slachtoffers hebben voorkomen, heeft de ONS echter onthuld dat 35.924 mensen in Engeland zijn overleden binnen 21 dagen nadat zij een Covid-19 vaccin hadden gekregen tussen 2 januari en 24 september 2021.

  Zoals u hierboven kunt zien stierven 18.971 mensen binnen 21 dagen na het krijgen van de eerste dosis van een Covid-19-vaccin, en 4.413 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van de eerste dosis van een Covid-19-vaccin waarvan de dood naar verluidt met Covid-19 te maken had.

  Nog eens 12.344 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van hun tweede dosis van een Covid-19 vaccin, en 196 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van hun tweede dosis van een Covid-19-vaccin waarvan de dood naar verluidt Covid-19 betrof.

  In Engeland zijn in de eerste 8 maanden van 2021 dus 35.924 mensen overleden binnen 21 dagen nadat zij het Covid-19-vaccin hadden gekregen.

  Wat hier echter interessant is, is dat nog eens 243.106 mensen overleden 21 dagen of meer nadat ze het Covid-19-vaccin hadden gekregen, en we zouden heel graag willen weten hoeveel daarvan plaatsvonden tot 28 dagen nadat ze waren gevaccineerd, of zelfs 60 dagen nadat ze waren gevaccineerd, aangezien ze deze parameter hebben gebruikt en nog steeds gebruiken om Covid-19 sterfgevallen te tellen.

  C-19 sterfgevallen binnen 60 dagen – Bron

  Maar voor nu zullen we genoegen moeten nemen met het officiële aantal mensen dat in Engeland is overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste 8 maanden van 2021, en dat aantal is 35.924, en we kunnen ons voorstellen dat het een aantal is dat alleen maar groter zal worden nu de voorspelde booster campagne aan de gang is.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten