Meer vuurwerk, Geert!

Datum:
 • vrijdag 19 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •   Even zo goed een open brief aan u, Geert Wilders.   Meer vuurwerk, Geert!


  (Door: H. Numan)

  Beste Geert, ik weet niet of jullie mijn stukjes nog lezen. Prof. Hans Jansen las ze graag, en stuurde ze in de fractie rond. Maar helaas, die is overleden. Even zo goed een open brief aan u, Geert Wilders. Want er vallen me zo wat zaken op die best zouden kunnen werken. Wanneer doet de PVV het goed? Als u een verbale bom laat vallen. De rest doet niet ter zake. Alleen als de politiek denkt dat ze u de oren kunnen wassen, of wanneer het onmogelijk binnen de Kamer te houden is, komt u in het nieuws. Anders nooit. Dus zorg er voor dat uw woorden niet binnen de Kamer blijven. Ik lees dagelijks PVV-moties die al dan niet afgewezen worden. Ja, jullie doen in de Kamer hard je best. Jammer alleen dat niemand daar iets van merkt. De kopvodden-uitspraak was misschien niet de meest handige, maar het werkte prima. Het zelfde geldt voor minder, minder, minder. Niet alleen de Kamer zat boven in de gordijnen, maar heel links Nederland. Maak daar gebruik van!

  • Turkije bezet al 50 jaar een EU staat

  Ja, de tijd vliegt. In 1974 bezette Turkije een deel van Cyprus en verklaarde het later onafhankelijk. Die bezetting gaat door tot op de dag van vandaag, een halve eeuw verder. Stel daar eens wat vragen over. Ik ben er redelijk zeker van  dat er nogal wat nieuwe “Nederlanders” opeens helemaal geen Nederlander blijken te zijn. Een serie vragen die hoe dan ook niet onder de pet te houden is.

  • Delenda tutum regionibus

  U weet wat Cato de Oudere in iedere vergadering van de Senaat altijd zei? Hoe ontoepasselijk ook? Delenda Carthago. Elke keer weer. Tot de Senaat er horendol van werd. Doe dat ook, met onderwerpen die de linkse politiek zeer doen. Vergeet Afghaanse tolken. Die komen met duizenden binnen. We hadden daar hooguit 50 tolken in dienst, dat doet niet ter zake. Het zijn zielige mensen, die moeten we ‘dus’ opvangen. Allemaal. Daar tegen reageren is contraproductief. Dan wordt u als de grote boze Wilders weggezet. Bevestigd wat links altijd al over u zegt.

  Er komen veel meer “vluchtelingen” uit landen die hoe dan ook veilig zijn. Nigeria, Somalië en Marokko, om er een paar te noemen. Stel daar constant vragen over. Waarom nemen die landen hun eigen mensen niet terug? Waarom moet een Nederlandse minister zo ongeveer geknield spreken met de portier van het ministerie in Marokko? Misschien (ik denk van wel) wist u het niet, maar die handelwijze is een voortzetting van het buitenlandse beleid van de Barbarijse zeeroverstaten, waar Marokko er een van was. Tik dat eens aan. Er zitten meer dan genoeg inwoners van voornoemde zeeroverstaten in de Kamer die dan flauw vallen. Waarom gaan Somaliërs op vakantie in Somalië? Eis dat ze bij vakantie in eigen land daar gelijk moeten blijven. In de Kamer, maar ook en vooral in de media.

  • Wijs op de mazen in de wet

  Het is van de zotte dat een volwassen man met een baard beweert dat hij minderjarig is. Nog veel erger is het dat zo’n bedrieger daardoor kostbare en langdurige onderzoeken op kosten van de Nederlandse staat kan afdwingen. Als dat in de wet staat, moet dat veranderd kunnen worden. Wetten worden niet gebeiteld in stenen tafels. Ook niet als die wetten door links aangenomen zijn. Het allerminste is een motie dat zo’n baardige kleuter zijn onderzoek best mag laten doen, maar wel op eigen kosten.

  Net zo merkwaardig is het dat een asielzoeker wel een mobiele telefoon bij zich heeft, maar geen paspoort of andere identiteitspapieren. Dat is dus een asieligzoeker. Als u of ik bij de gemeente een visvergunning willen aanvragen moeten we ons kunnen identificeren. Zo niet, dan geen vergunning. Als vissen zo streng gereglementeerd is, waarom dan zoveel coulance voor aantoonbare bedriegers?

  • Afgewezen asielzoekers zijn geen krijgsgevangenen

  Veel asielaanvragen moeten worden afgewezen. Wat gebeurt daarna? Ze krijgen een enkeltje grote stad, en zoek het maar uit. Ze zijn dan illegalen. Wat is de definitie van Van Dale? “in strijd met de wet”. Sta er op dat de wet wordt toegepast. Spoor er een paar op, dat moet niet te moeilijk zijn. Stel vragen in de Kamer waarom de heren X, Y, en Z na afwijzing niet uitgewezen zijn. Dat de wet moeilijk te handhaven is, is geen reden. Procedeer tegen de gemeente Amsterdam. Zet ze voor het blok. (Bij voorkeur in het blok om met rotte tomaten bekogeld te kunnen worden. Verbaal, uiteraard.)

  • Geen papieren? Geen probleem

  Bijna alle asieltoeristen hebben geen identiteitspapieren. Zonder identiteitsbewijs kom ik de bibliotheek niet eens in. Eis dat alle asielzoekers zonder geldige identiteitspapieren automatisch afgewezen worden. En tevens dat alles wat hen identificeerbaar maakt in de procedure geregistreerd wordt. DNA, vingerafdrukken, retina scan, de hele mikmak. Voor het geval ze onder een andere naam het nog een keer proberen. Niet meewerken moet automatisch tot uitzetting leiden. Ik ben een anti-vingerafdrukkenist. Mijn geloof verbiedt me om mijn vingerafdrukken af te geven. Als ik streng in de leer was, dan had ik nu geen paspoort. Dat soort kulsmoezen vertellen ze maar aan de belastingdienst. In hun zand van herkomst.

  • Er wonen heel veel Nederlanders buiten Europa

  Wist u dat er iets van 30.000 Nederlanders in Thailand wonen? Op dit moment worden die gruwelijk geschoffeerd. Lijken wel bejaarden – en dat zijn de meesten ook. Zonder opgave van reden worden bankrekeningen afgesloten. “Vanwege de veiligheid en witwassen” zeggen die banken. Alsof dat niet gemakkelijk te controleren is. Een Kaap Verdiaan die een jaar of wat in Nederland gewerkt heeft, heeft tot z’n dood een Nederlandse ziektekosten verzekering. Geboren en getogen Nederlanders kunnen in het buitenland verrotten, zonder verzekering. Moeten ze zelf maar regelen. Die mensen hebben allemaal stemrecht!

  • Klittensnijden moet niet mogen

  Je hoorde met de regelmaat van de klok dat vrouwenbesnijdenis ook in Nederland plaatsvond. Tegenwoordig niet meer. Omdat het politiek taboe is, en zo vaak gebeurt. Spoor een paar gevallen op, en start een rechtszaak tegen de arts, of waarschijnlijker de sjamaan, die de mishandeling pleegde. Kortom, meer vuurwerk. Vergeet een coalitie. Rutte regeert veel liever als demissionair premier dan in een legitiem kabinet. De rest wil sowieso niet samenwerken. Dat GL, de SP en de 66 Dhimmies dat niet willen, is bekend genoeg. De ondergang van het CDA is veel interessanter. Onder Omtzigt hadden ze een serieuze kans om de premier te kunnen leveren, en uit de negatieve spiraal te klimmen. Maar ze kozen voor Flupke. Wel wetende dat ze in de komende verkiezingen niet veel meer dan DENK gaan scoren. Waarschijnlijk minder. Waarom? Omdat ze letterlijk liever kapot gaan dan met de PVV samenwerken. Dus een coalitie zit er voorlopig niet in. Onafhankelijke media en rechters hebben we ofwel nooit gehad, ofwel allang niet meer. Ook zo’n punt waarop je kan scoren.

  • Schaf de publieke omroep af

  In het verleden moest je lid worden van een omroepvereniging om eigenlijk één reden: ze hadden het monopolie op de radiobode. Als je de rest van de week wilde weten wat er op de buis kwam, moest je lid worden. De religieuze redenen zijn allang verleden tijd. Zelfs mijn streng katholieke moeder zaliger gedachtenis las liever de Avrobode dan KRO Studio. Alleen bestaan die omroepen niet meer. Ze zijn allemaal opgegaan in min of meer gelijke gedachtegroepen. De gelijke gedachte hier is in alle gevallen socialisme. Inhoudelijk is er bijzonder weinig verschil. Ze zijn allemaal even politiek correct. Is geen probleem, maar doe dat wel op eigen kosten. Dus niet bezuinigen op het omroepbestel, maar regelrecht afschaffen. Als jullie zo onafhankelijk en belangrijk zijn als jullie beweren, dan moet het niet moeilijk zijn om je eigen broek op te houden. Enig idee hoeveel reclame de omroepen dan gaan maken voor de PVV? Veel! Enorm veel!

  Nogmaals Geert: je scoorde uitstekend toen je iedereen boven op de kast joeg. De partijen die niet met je willen samenwerken, doen dat toch niet. Voor de rest maakt het weinig uit. Voor die partijen maakt het totaal niet of je de Kamer in de gordijnen jaagt. Netjes je werk doen als Kamerlid levert niemand wat op, de PVV het allerminst. Da’s precies wat de partijen die nooit met de PVV samenwerken willen zien. Dus jaag ze allemaal zo hoog mogelijk op de kast. Niet door grof te worden. Doodeenvoudig door te prikken waar het ongelofelijk zeer doet. Daar zijn vooral linkse partijen en omroepen enorm gevoelig voor. Wat kunnen ze u maken als u ze dwingt om gratis reclame voor de PVV te maken? Wegzetten als de nieuwe Hitler? Dat hebben ze al gedaan, zonder veel succes. Nu doen ze dat met Thierry Baudet om ‘m te kortwieken. Na pak ‘m beet 15 jaar oppositie beginnen veel gewone Nederlanders het een beetje moe te worden. Met flink wat vuurwerk schrikt de Kamer wakker, en werkend Nederland ook.

  Door:
  H. Numan
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Wat een geweldig betoog,mij uit het hart gegrepen, hulde daarvoor en ik hoop dat Geert CS het lezen!

  Een reactie posten