Joodse rechtbank: Het is absoluut verboden de COVID-injecties toe te dienen aan kinderen, jonge mannen en vrouwen

Datum:
 • vrijdag 5 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Een rabbijnse rechtbank in New York City oordeelde dat “het absoluut verboden is om deze (COVID-19) injectie toe te dienen aan of zelfs te promoten bij kinderen, adolescenten, jonge mannen of vrouwen.” schrijft Lifesitenews.com.


  5-11-2021

  De uitspraak, getiteld “Official Translation of the Halachic Delineation”, kwam na een “acht uur durende” hoorzitting met uitgebreide “getuigenissen van deskundigen op dit gebied.” In het document wordt ook verwezen naar getuigenissen van “mede-Joden die verwondingen hebben opgelopen … en ook hoe schadelijk deze injectie is voor de voortplanting en de vruchtbaarheid.”

  Dr Robert Malone tweette dinsdag een kopie van het vonnis. In het document wordt Dr. Malone niet specifiek geciteerd, maar staat dat de rechtbank “artsen heeft gehoord die het mRNA [vaccin] hebben uitgevonden en vervaardigd en die over de werking ervan hebben getuigd …” Dr. Malone is de uitvinder van mRNA-vaccins en RNA als geneesmiddel.

  In de halachische verklaring worden ook “overheidsinstanties” aan de kaak gesteld die “geteste en eenvoudige geneesmiddelen die doeltreffend zijn gebleken bij de behandeling van COVID” hebben “geweigerd”. De rechtbank bekritiseerde dezelfde autoriteiten ook omdat zij “angst en niet gezondheid bevorderen – ook al weten zij zelf” dat er alternatieve vroegtijdige behandelingen beschikbaar zijn.

  Het Rabbinaal Gerechtshof toonde zich met name bezorgd over de schade die kinderen en jongeren ondervinden van de COVID-vaccinatie, alsmede over de mogelijke schade van onbekende langetermijneffecten.

  Bovendien is het volgens de Joodse groepering verboden voor vrouwen van dezelfde Joodse denominatie om opzettelijk “sterilisatie of het voorkomen van vruchtbaarheid” toe te passen. Vanwege zorgen over wat de prik zou kunnen doen met vruchtbare vrouwen – waaronder het risico van ernstige bloedklonters – “is het voor hen verboden om deze injectie te nemen.”

  De rechtbank drong er ook bij “alle gezonde volwassenen in de vruchtbare leeftijd” op aan “weg te blijven” van de abortus-prik.

  Naast het verbod op en de waarschuwing tegen de prik voor kinderen en jongeren, waarschuwde het gerechtshof dat “verdere verduidelijking nodig is” voor het toedienen van de prik aan ouderen. De uitspraak verwijst naar “doorbraakgevallen” als bewijs dat “er geen wezenlijk verschil bestaat tussen degenen die de mRNA [prik] toegediend hebben gekregen en degenen die dat niet hebben gekregen”. En “het aantal COVID-patiënten is in vergelijking ongeveer gelijk in beide demografische groepen.”

  De trend dat “volledig gevaccineerde” mensen meer gevallen en sterfgevallen hebben – zelfs wanneer rekening wordt gehouden met de omvang van de gevaccineerde groep – is de afgelopen dagen door LifeSiteNews gedocumenteerd. De overgrote meerderheid van de COVID-19 doden in Zweden en het VK in september waren “volledig gevaccineerden”.

  De Joodse autoriteit spreekt van een “grove verkeerde voorstelling” van de gegevens over mensen die overlijden na vaccinatie. “Het moet bekend zijn dat veel van de door overheidsinstanties gerapporteerde gegevens bedrieglijk zijn. Zo wordt een sterfgeval van een covid die zich voordoet bij een persoon na de injectie, als het zich voordoet binnen veertien dagen na de injectie, vermeld als een ‘ongevaccineerd’ sterfgeval.”

  In de afgelopen maanden hebben veel slachtoffers en familieleden van slachtoffers van het COVID-vaccin zich uitgesproken, waaronder Ernesto Ramirez, die ervan overtuigd is dat het vaccin van Pfizer zijn 15-jarige zoon heeft gedood en dat de medische autoriteiten niet hebben erkend dat de dood aan het vaccin te wijten was. Ernesto heeft zich aangesloten bij andere slachtoffers van vaccins om de aandacht te vestigen op het schandaal van een massale doofpotaffaire van mogelijk tienduizenden sterfgevallen door COVID-vaccins.

  De advocaat van Ohio, Thomas Renz, veroorzaakte in de zomer opschudding toen hij een rechtszaak aankondigde waarin hij beweerde dat er minstens 45.000 sterfgevallen zijn geweest in verband met de experimentele COVID-19 injecties die momenteel op de markt zijn, volgens een beëdigde getuigenis van een deskundige klokkenluider.

  De Rabbijnse uitspraak eindigde met een veroordeling van wat zij noemden een poging om “werknemers te dwingen om de prik te ontvangen”. De rechtbank haalde Leviticus 19:14 aan, dat luidt: “Gij zult geen kwaad spreken van doven, noch een struikelblok plaatsen voor blinden …” De rechtbank is van mening dat “iemand helpen of in staat stellen een overtreding te begaan”, is hoe het vers moet worden geïnterpreteerd in het licht van het COVID-prik dwangscenario.

  Het hof veroordeelde elke poging tot “verbale aanmoediging”, “omkoping” en “verbale druk” als voorbeelden van schending van de Bijbelse moraal.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER


  Frontnieuws.


  0 reacties :

  Een reactie posten