Gevaccineerden net zo besmettelijk als ongevaccineerden

Datum:
 • dinsdag 16 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “De bewezen viruslast was van tijd tot tijd net zo hoog als bij ongevaccineerden.”
  Gevaccineerden net zo besmettelijk als ongevaccineerden


  (Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

  Een Brits onderzoek maakt begrijpelijk waarom de aanname dat een hoge vaccinatiegraad de verbreiding van corona zou verhinderen op een verdraaide waarneming van de realiteit berust. De onderzoekers hebben van 13 september 2020 tot 15 september 2021 in totaal 602 contactpersonen van 471 Britse corona-zieken onderzocht en daarbij 8000 monsters van de bovenste luchtwegen beoordeeld. De daaruit voortkomende resultaten over de besmettelijkheid van gevaccineerden vat de “Morgenpost” in één duidelijke zin samen: “De bewezen viruslast was van tijd tot tijd net zo hoog als bij ongevaccineerden.”

  Angela Merkel beweert daarentegen nog steeds keihard:

  Een vaccinatie beschermt niet alleen u, maar ook altijd iemand in uw nabijheid, die voor u belangrijk is, van wie u houdt.”

  Deze zin wordt door het Britse onderzoek nu duidelijk weerlegd. Hij wordt door Merkel-gelovigen (misschien wel samenzweringstheoretici?) desondanks nog steeds op internet verbreid.

  Olangs nog schreef de “Spiegel” onder verwijzing naar het minister van Gezondheid Jens Spahn:

  Na de corona-besluiten van de staat en de deelstaten heeft minister van Gezondheid Jens Spahn alle gevaccineerden hoop gegeven op een ontspannen herfst en winter. ´Voor drie van de vier volwassenen, die zich hebben laten vaccineren, zal er geen nieuwe lockdown komen´, zei de CDU-poiticus in een ARD-´Extra´ dinsdagavond.”

  Dat was de officiële versie over het thema corona op 11 augustus 2021, dus nog maar negen weken geleden. Naar aanleiding van zulke toezeggingen hebben miljoenen Duitsers zich in augustus en september laten vaccineren, alleen maar om nu in te moeten zien dat ze door incompetente politici verkeerd geïnformeerd en door de massamedia misleid zijn.

  Bron:
  pi-news.net
  Door: Manfred Rouhs

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)  0 reacties :

  Een reactie posten