En nu de kinderen,

Datum:
 • vrijdag 19 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Nadat eerst ongrondwettelijk -middels nood- en spoedwetten- van de totale kudde 85% willoze en niet nadenkende goedgelovigen zijn overgehaald de spuit te nemen, moeten nu de kinderen eraan geloven.


  18-11-2021

  Ja, 85% van de bevolking heeft als gemuilkorfde pruttelaars reeds 2 maal hun mouwen opgestroopt. Uiteraard niet voor zichzelf, maar voor alle anderen. De 3e spuit (booster!) ligt ten koste en op kosten van de bevolking (de VVD heeft immers marktwerking de zorg ingefrommeld en daarmee de zorg uitgehold, afgeslankt en kapot gesaneerd) reeds op de plank, om vol overtuiging door merendeel onwetende spuitgasten te worden gezet. Deze 3e is nodig, omdat het eerdere duo min of meer is uitgewerkt (uitgewerkt tegen de vervelende griep, niet t.a.v. de bijwerkingen). Spuit 11 ligt om die reden al in de planning.

  Kijken we naar een jaar geleden, was het aantal positief geteste mensen ruimschoots lager dan de huidige statistieken ons moeten doen geloven, terwijl de 1e gifspuiten toen nog net niet klaar waren. Overigens zijn al die ‘vaccins’ nog steeds niet klaar, maar wel massaal ingespoten. Let wel: een beetje spuit doet er minimaal 10 jaar over om goedgekeurd te worden. Vergelijkingen met Mengele zijn uiteraard walgelijk, maar ook hij experimenteerde op grote schaal met en op mensen (gevangenen).

  En kijken we naar bewust ongevaxte mensen, dan blijkt dat daarvan het merendeel ook een gezonde aversie heeft tegen de teststaaf, die geen covid kán aantonen. Als er nu dus veel meer besmette mensen zouden rondlopen, zijn dat derhalve m.n. gevaxten. Raar toch? Mensen met een gezond boerenverstand zouden toch minimaal hun wenkbrauwen moeten laten fronsen.

  Maar kijken we naar kinderen, dan constateerden de veeartsen die even een paar weken voor viroloog door hebben gesnoven, dat kinderen een jaar geleden niet het, en in gevaar waren. Echter nu zijn ‘coronadeskundigen??’ ineens bezorgd over het hoge aantal coronabesmettingen onder kinderen van 5 tot 14 jaar. Het is gríéptijd, stelletje ongeachte ezellogen! Elk jaar breekt de griep uit, waarvoor onze maatschappij nog nooit vanuit Den Haag is ontwricht.
  Toppunt van democratisch míshandelen is de wens dat kinderen vanaf 12 jaar geen toestemming nodig hebben van de ouder(s). Ongrondwettelijke misdadige trucs in lijn met een gepland en omstreden virus, in de praktijk een vervelende griep. Het is gríéptijd, stelletje ongeachte ezellogen! Elk jaar breekt de griep uit, waarvoor onze maatschappij nog nooit vanuit Den Haag is ontwricht.

  Super ezelloog Marion Koopmans stelt dat duidelijk is dat kinderen een behoorlijke bijdrage leveren aan de coronabesmetting. Maar enge gifspuitster, kinderen zijn eveneens de lustobjecten binnen de multinationale koninklijke pedopornoindustrie, met de hoofdzetel nog steeds wel in Nederland. Er cirkelen namelijk geruchten dat kinderen van ouders die niet gevaxt zijn, uit huis geplaatst kunnen gaan worden. En waar blijven al die kinderen? Nou de elite weet er wel raad mee. Een brede elite tot in de hoogste regionen.

  Zijn deze satanische spelletjes tegen te houden? In een echte democratie wel, in onze beerputtenmonarchie (een beetje banaan wil niet geassocieerd worden met zo’n zwijnenstal) hebben onze bewindslui vrij spel. Want Den Haag regeert demissionair. En voor een 2e keer naar huis gestuurd worden kan niet. Immers zonder rechtmatig??? kabinet kunnen de noodwetten ongelimiteerd worden verlengd. Precies deze week alweer voor 3 maanden.
  Narcist Özcan Akyol meldde terecht dat er fascisten in de Kamer zitten. Ik durf daar het kabinet wel aan toe te voegen, hoewel tricky trekpop Eus wellicht andere personen bedoelde dan ik in gedachten heb.

  Dat is ook de reden dat we na ruim 250 dagen nog steeds geen kabinet hebben. Want niets gebeurt toevallig. Het mapje onder de arm van Ollongren was daar zo gedrapeerd dat een uitgenodigde persfotograaf de tekst ‘functie elders’ scherp kon vastleggen. Gevolg: maanden coalitie vertraging, omdat het onderlinge vertrouwen een deuk van minimaal een half jaar opliep. En deze week liet Seegers toevallig de vertrouwelijke stukken van een ‘principeakkoord’ tussen VVD & CDA in de trein liggen. Stomme koeienkoppen: toeval bestaat niet. Want dit spoorincidentje zorgt wederom voor vertraging, zeker als de Eerste Kamer de G2 maatregelen van het duo Mark/Hugo torpedeert.

  Gommers lijkt de 1e rat die het zinkende schip verlaat. De rest blijft overtuigd dat het niet bestraft gaat worden als alle hondenkoppen hun muilkorven afwerpen en wakker geworden orde op zaken gaan stellen. Een tribunaal met wel oprechte rechters is nog een taboe in het Haagse, maar vakinhoudelijke onbenullen die willens en wetens alle onterechte en onnodige onheil hebben losgelaten op een volk dat jaarlijks alle griepgolven zonder dictatoriale maatregelen heeft overleefd, komt niet meer weg met: “Wir haben es nicht gewusst!” Intussen noodschreeuw ik: RED ONZE KINDEREN1

  Rients HofstraPluchen Revolutie

  0 reacties :

  Een reactie posten