Dr. Mike Yeadon ziet einde aan wereldwijd Covid bedrog: Laat je niet vaccineren. Geef niet toe. Houd voet bij stuk.

Datum:
 • zondag 7 november 2021
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Voormalig Pfizer-chef Mike Yeadon, bekend om zijn kritische houding tegenover covidmaatregelen, tests en vaccinaties, heeft op 6 november op Telegram alle ongevaccineerden opgeroepen om door te zetten. Hij heeft ook commentaar geleverd op de rol van de huidige Pfizer-chef Albert Bourla (die, in tegenstelling tot berichten van sensatiebeluste mediaportalen, vrijwel zeker niet in de gevangenis is beland).  Ik mag of vertrouw deze persoon niet, die Ian Read opvolgde (die ik enigszins kende), maar hij kan wijzen op volledig transparante wetenschappelijke en zakelijke carrière die zijn duizelingwekkende opgang naar de dubbele rol van CEO & Uitvoerend Voorzitter van Pfizer, Inc. onderstreept. Hij staat graag in de schijnwerpers en is vaak te zien op de Amerikaanse televisie. Zijn meest recente optreden was dat hij zijn vreugde uitsprak over hun nieuwe antivirale medicijn Covid19. (N.v.d.r.: het gaat om het product dat gisteren door de wereldpers werd bejubeld).

  Behandelingen met kleine moleculen ontkrachten toch volledig de hoe dan ook onlogische vaccinpaspoorten? Zelfs als de VaxPass een correcte logica zou hebben gehad (wat niet het geval is, aangezien noch klinische infectie noch overdracht wordt voorkomen … en daarom is het ongeloofwaardig dat ernstige gevolgen kunnen worden beperkt); als een vijfdaagse kuur van twee pillen per dag nu kan worden gebruikt om een theoretisch vergelijkbaar klinisch voordeel te bereiken, wie zou dan bij zijn volle verstand een vaccin nemen? Of een booster?

  Vaccins, zelfs goede, zorgen voor een permanente verandering van je immuunsysteem. Dat is de bedoeling. Dat is hoe ze werken (als ze dat al doen).

  Een veilige en effectieve behandeling met kleine moleculen spoelt binnen 5 halfwaardetijden uit (tweemaal daags gegeven is de halfwaardetijd waarschijnlijk uren, geen dagen), met één groot voordeel: u komt nog steeds in contact met de ziekteverwekker, als die inderdaad bestaat, en u zult de infectie voltooien met normaal verworven, natuurlijke immuniteit. Klus geklaard.

  Dus wat hier gebeurt kan gezien worden als het begin van het einde. Ik zeg dit met grote voorzichtigheid, maar ik zie niet in hoe de wereldwijde misleiding nog veel langer kan doorgaan.

  Laat je niet vaccineren. Geef niet toe.

  Houd voet bij stuk.

  Mike

  Dr. Mike Yeadon


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER
   Frontnieuws

   


  0 reacties :

  Een reactie posten