Dr. Fauci geeft toe dat vaccins niet werkten zoals geadverteerd en dat gevaccineerden vandaag in groot gevaar verkeren (VIDEO)

Datum:
  • donderdag 18 november 2021
  • in
  • Categorie: ,
  • Het zou nu duidelijk moeten zijn dat de pandemie niet zal eindigen totdat Dr. Fauci is verwijderd en vervangen, meldt The Gateway Pundit.


    15-11-2021

    Meer dan een jaar lang heeft Dr. Fauci succesvolle behandelingen geblokkeerd en te veel beloofd over ineffectieve vaccins. Maar Big Pharma heeft tenminste recordwinsten gemaakt.

    Vrijdag vertelde Dr. Fauci in een podcast van The New York Times dat de vaccins niet werken zoals geadverteerd en dat Amerikanen in gevaar zijn door hun afnemende immuniteit.

    Als oplossing voor dit probleem promoot Dr. Fauci natuurlijk meer injecties. Wanneer zal dit ophouden?

    Yahoo.com meldde:

    Op 12 november sprak Anthony Fauci, Covid-adviseur van het Witte Huis, in de podcast The Daily van The New York Times over de huidige stand van zaken met betrekking tot het coronavirus in de V.S. Volgens Fauci beginnen de ambtenaren nu enkele maanden na de eerste vaccinatie een afnemende immuniteit te zien tegen zowel infectie als ziekenhuisopname. De infectieziektedeskundige wees op binnenkomende gegevens uit Israƫl, dat volgens hem de neiging heeft ongeveer een maand tot anderhalve maand voor te lopen op ons wat betreft de uitbraak.

    “Zij zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, die nu alle leeftijdsgroepen begint te betreffen. Het zijn niet alleen de ouderen,” zei Fauci. “Het neemt af tot het punt dat je meer en meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en meer en meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen belanden in het ziekenhuis.”

    Als gevolg van deze bevindingen waarschuwde Fauci dat gevaccineerde mensen hun booster prik moeten halen, omdat het eigenlijk belangrijker zou kunnen zijn dan gezondheidsfunctionarissen zich eerst realiseerden. “Als men hierop terugkijkt, kan men zeggen, weet je, het is niet zo dat een booster een bonus is, maar een booster zou eigenlijk een essentieel onderdeel kunnen zijn van het primaire regime dat mensen zouden moeten hebben,” zei hij op The Daily.

    Fauci ging verder met te zeggen: “Ik denk … dat de boosters een absoluut essentieel onderdeel van onze reactie zullen zijn, geen bonus, geen luxe, maar een absoluut essentieel onderdeel van het programma.”

    Luister hier naar de podcast:


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen





    0 reacties :

    Een reactie posten