De situatie in Zweden: 20 van de 23 COVID-19 sterfgevallen waren gevaccineerd

Datum:
 • vrijdag 19 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  In week 42 waren slechts 3 van de 23 COVID-19 geregistreerde sterfgevallen ongevancineerd. Dit blijkt uit het laatste wekelijkse rapport van het Zweedse Agentschap voor Volksgezondheid, bericht Fria Tider.


  19-11-2021

  Wegens de vertraging bij het melden van bevestigde sterfgevallen zijn de analyses in het weekverslag voornamelijk gericht op gegevens over sterfgevallen tot twee weken geleden.

  “Voor week 42 zijn tot nu toe 23 bevestigde gevallen van overlijden gemeld. Van hen waren er 3 ongevaccineerd,” schrijft het Agentschap.

  De voorgaande drie weken bedroeg het gemiddelde aantal sterfgevallen per week 40. Van de gemelde sterfgevallen in week 42 werden 18 sterfgevallen gemeld onder mensen met thuiszorg of in verpleeghuizen. De gemiddelde leeftijd van alle sterfgevallen was 83 jaar voor de weken 39-42 en 82 jaar voor de gehele pandemie.

  In week 42 lag het sterftecijfer volgens het EuroMoMo-model voor oversterfte binnen de normale marge voor het seizoen, schrijft het Agentschap.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  1 reacties :

  Anoniem zei

  In Nederland worden besluiten genomen op basis van een PCR test die volstrekt ongeschikt is omdat deze test ALLE virussen, ook de dode en ontstekingen detecteert. Dat weten Rutte en Co natuurlijk ook wel maar dan kunnen ze deze absurde maatregelen niet invoeren.
  Het is zoals Forum voor Democratie zegt, deze politici die liegen en bedriegen en inmiddels honderden zo niet duizenden doden op hun geweten hebben, dienen voor een Tribunaal te worden gedaagd.
  Rutte en Co weten dat ze smeerlapperij verkondigen maar zullen doorzetten tot het bittere eind.

  Een reactie posten