De achtbaan begint: ‘zwicht niet!’ – Duncan Robles en Laura Hos

Datum:
 • dinsdag 30 november 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Duncan Robles en Laura Hos de absurditeit van de hedendaagse gebeurtenissen en hoe deze wereldwijd tekenen tonen dat het systeem waarin we leven op klappen staat.

  De achtbaan begint: ‘zwicht niet!’ – Duncan Robles en Laura Hos

  Wil je dat platform Weltschmerz Next door kan blijven gaan met het produceren van waardevolle content dat jongvolwassenen stimuleert om verder te kijken dan de reguliere media? Steun ons dan in onze missie middels: https://whydonate.nl/fundraising/steun-mediaplatform-next/nl

  In deze video bespreken Duncan Robles en Laura Hos de absurditeit van de hedendaagse gebeurtenissen en hoe deze wereldwijd tekenen tonen dat het systeem waarin we leven op klappen staat. Duncan vergelijkt de huidige tijd met de laatste maanden voor de val van de Berlijnse muur: De achtbaan is van start gegaan.

  In de vorige video spraken zij al over het financiële systeem dat tegen haar einde aanloopt en dat dan ook de reden is dat de QR-maatschappij wereldwijd in dit recordtempo wordt uitgerold. Die uitrol is de afgelopen weken steeds zichtbaarder geworden en steeds meer mensen merken dan ook op dat dingen niet kloppen.

  Ondanks dit donkere scenario is het volgens hen niet de tijd om te zwichten, het juist belangrijker dan ooit om niet mee te doen aan deze tirannie. Er is meer weerstand dan de media ons laat doen geloven en iedere dag staan er meer mensen op. Hoe houd je je rug recht in deze tijd? Je ziet het in deze aflevering van NEXT.

  0 reacties :

  Een reactie posten