BREAKING!: Pfizer-baas Albert Bourla gearresteerd

Datum:
 • vrijdag 5 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Pfizer zou over de effectiviteit van de vaccins gelogen hebben en klanten misleid hebben over de mogelijkerwijs zware bijwerkingen van de vaccins.  BREAKING!: Pfizer-baas Albert Bourla gearresteerd – nieuwsstop ingesteld!


  (Vertaling: E.J. Bron)

  De CEO van Pfizer, Albert Bourla, werd vanmorgen in zijn huis in de de rijke voorstad Scarsdale, New York, door de FBI gearresteerd en wegens bedrog in meerdere gevallen aangeklaagd, zoals de Canadese site “Conservative Beaver” meldt. Tot aan een hoorzitting over borgstelling zou Albert Bourla opgesloten blijven. Federale ambtenaren zouden ermee bezig zijn z´n huis en meerdere andere van zijn onroerende goederen in het hele land te doorzoeken.

  Albert Bourla zou tegen klanten gelogen hebben over de effectiviteit van het Covid-19-”vaccin” en wegens bedrog zijn aangeklaagd. Pfizer zou ervan worden beschuldigd data vervalst en enorme bedragen aan smeergeld betaald te hebben. Een FBI-agent tegenover de “Conservative Beaver”: Pfizer zou over de effectiviteit van de vaccins gelogen hebben en klanten misleid hebben over de mogelijkerwijs zware bijwerkingen van de vaccins. Ook is er sprake van de beschuldiging dat Pfizer regeringen en mainstream media zou hebben omgekocht om zodoende hun zwijgen te kopen.

  Albert Bourla zou al in moeilijkheden verkeerd hebben toen werd onthuld hoe Pfizer en een onderzoekspartner “data vervalsten, de privacy van patiënten niet waarborgden, onvoldoende opgeleide artsen inzetten en ongewenste gebeurtenissen maar langzaam verder volgden.” De klokkenluidster Brook Jackson zou ontslagen zijn, nadat ze geprobeerd zou hebben het bedrog te stoppen, zoals het sinds 1840 wekelijks in Londen verschijnende wetenschappelijke tijdschrift “BMJ” zou hebben bericht.

  In oktober had “Project Veritas” een serie leaks gepubliceerd onder de naam “PfizerLeaks”. In een video onthulde een andere klokkenluider van Pfizer hoe de onderneming cellen van geaborteerde foetussen in haar “Covid-19-vaccin” gebruikt. Pfizer had geprobeerd om deze informatie voor het publiek geheim te houden. In geval van een veroordeling zou Albert Bourla levenslange gevangenisstraf dreigen. Tot aan de uitspraak zou hij vanzelfsprekend als onschuldig beschouwd moeten worden.

  De politie zou opdracht hebben gegeven tot een nieuwsstop, die door de rechter direct zou zijn bevestigd. De “Conservative Beaver” is gevestigd in Canada en niet onderworpen zijn aan het Amerikaanse recht.

  Bron:
  journalistenwatch.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  5 reacties :

  Anoniem zei

  Helaas staat op de website van de bron een rectificatie... Het blijkt net waar te zijn.

  Anoniem zei

  Het zal helaas ook wel een fake bericht zijn want alle regeringen wereldwijd dekken de criminelen, dus ook deze topman van Pfizer wordt de hand boven het hoofd gehouden.

  Anoniem zei

  Again conspiracy theories.

  Anoniem zei

  Denk niet dat het fake is! Lees dit maar eens.
  https://www.worldunity.me/biontech-aandelen-maken-duikvlucht-om-nieuws-over-klokkenluidersrapport-covid-pillen/

  Anoniem zei

  En deze.....
  https://www.rt.com/usa/539247-whistleblower-issues-pfizer-trial/

  Een reactie posten