Botsing in de Kamer: Kartel is woest over oplezen feiten Corona

Datum:
 • vrijdag 5 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Met volksgezondheid heeft het niets meer te maken...


  3-11-2021


  Het kabinet neemt de meest idiote maatregelen tot nu toe. Met volksgezondheid heeft het niets meer te maken - als het dat überhaupt ooit had. Thierry Baudet presenteert de onomstotelijke feiten na 18 maanden “coronacrisis”: - Corona is even dodelijk als influenza - Lockdowns zijn niet effectief - De “vaccins” werken niet - Er zijn grote risico’s m.b.t. de “vaccins” op de korte termijn - Op de lange termijn zijn de risico’s onbekend Enkel het ter ore brengen van deze feiten leidt tot “ophef” in de Kamer. Hugo duikt weer in zijn telefoon. Maar Nederland kijkt mee en ziet steeds beter wat er aan de hand is! Blijf op de hoogte via https://fvd.nl/nu ✓ Als eerste updates over alles wat er gebeurt ✓ Persoonlijke weekbrief van Thierry Baudet ✓ Exclusief en ongecensureerd; geen Big Tech ✓ Meer dan 70.000 anderen! ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk  3 reacties :

  Anoniem zei

  Het is voor het merendeel van onze "volksvertegenwoordigers" lastig om de feiten onder ogen te zien, dus blijven ze massaal het bedrog van Mark en Hugo ontkennen. Zo is het tegenwoordig gesteld met onze "volksvertegenwoordigers", ze hebben lak aan de mensen die op hen hebben gestemd. Nu moet het deels onnozele volk de feiten nog eens onder ogen gaan zien en dat zal een hele klus gaan worden met al die angsthazen.

  Anoniem zei

  Een varken heeft meer fatsoen dan vriend hugo

  Anoniem zei

  Anoniem 2, geen diersoort is te vergelijken met dat soort kwaadaardige mensen. Het ergste is dat het er op het ogenblik droog mee ligt en dat zal niet meer terug te draaien zijn want ze dekken elkaar en hebben vaak de hoogste functies.

  Een reactie posten