Bedrijfs- en politieke elite komen samen op COP26 om te bespreken hoe de mensheid kan worden uitgeroeid omdat het ‘de planeet vernietigt’

Datum:
 • dinsdag 9 november 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Als u werkelijk geloofde dat de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde echt was….

  6-11-2021

  en als u werkelijk geloofde dat de groei van de wereldbevolking de “existentiële bedreiging” was voor de hele mensheid en het leven op de planeet…. en als u deel uitmaakte van de elitegroep, multinationale ondernemingen en politici, die de sociaal-economische systemen besturen die het menselijk bestaan in stand houden….. dan zou een strategie om de bevolking uit te roeien door de levensduur van mensen te verkorten intern gezien worden als een altruïstisch streven om de planeet te redden, aldus The Conservative Treehouse.

  Als dat als overdrijving klinkt, heeft u waarschijnlijk niet geluisterd naar de hartstochtelijke toespraken en pleidooien tijdens de “Conference of the Parties 26” (COP26) die vandaag in Glasgow, Schotland, wordt gehouden.

  De mens als existentiële bedreiging voor het voortbestaan van de planeet, was precies de terminologie die vandaag werd gebruikt door de huidige bewoner van het Witte Huis, Joe Biden, de Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emanuel Macron, ZKH Koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk, en haar zoon troonopvolger, prins Charles.

  Al deze wereldleiders noemden de mensen die de planeet bevolken “een existentiële bedreiging voor de mensheid”.

  Joe Biden zei: “Dit is de uitdaging van onze collectieve levens. De existentiële bedreiging voor het menselijk bestaan zoals wij dat kennen. En elke dag dat we treuzelen, worden de kosten van niets doen hoger. Dus laat dit het moment zijn dat we de oproep van de geschiedenis beantwoorden” (link)

  Prins Charles riep op tot een militaire aanpak, een oorlogsvoering en het bijeenbrengen van multinationale ondernemingen verenigd met politici in het omgaan met de existentiële dreiging die mensen vertegenwoordigen. MUST WATCH:

  Het belangrijkste punt is dit: De wereldelite ziet de bevolking van de planeet als het probleem.

  Pauzeer en denk daar even over na. De door de mens veroorzaakte klimaatverandering kan alleen worden opgelost, door de oorzaak van het probleem, de mensen, weg te nemen.

  De politieke elite van de hele wereld debatteert filosofisch over het probleem, met een toenemende mate van ernst volgens hun eigen definitie van alarmsignalen, maar hun onderliggende probleem is een planeet die -volgens hun wereldbeeld- overbevolkt is.

  Nu, met dat niveau van urgentie achter wat zij beweren als de “existentiële dreiging”, welke acties zouden zij geschikt achten om de planeet te redden?

  Dit is waar de fundamentele vraag over waarom er zo’n grote druk wordt uitgeoefend op de COVID-19 vaccinatie, die in geen verhouding staat tot de risico’s van het virus zelf, een beetje begrijpelijker begint te worden.

  Als je de bevolking wilt inkrimpen, zou een belangrijke methode zijn om de levensduur van de gemiddelde mens op deze planeet te verkorten.

  Wat zou een product precies doen dat ontworpen is om de levensduur te verminderen?


  Een product dat ontworpen is om de levensduur te verkorten zou waarschijnlijk het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam aanvallen of vervangen. Hierdoor zou het menselijk immuunsysteem worden aangetast, zodat gewone kwalen, virussen, ziekten en aandoeningen veel dodelijker zouden worden.

  De natuurlijke reactie van het menselijk lichaam om gewone kankers aan te vallen zou in het gedrang komen, waardoor kanker zou kunnen groeien en dodelijker zou worden. Door het natuurlijke immuunsysteem te onderdrukken of te vervangen door een synthetisch mRNA-achtig immuniteitsontwerp, zou het natuurlijke vermogen van het menselijk lichaam om ziekten aan te pakken worden verzwakt. Mensen zouden vaker sterven en mensen zouden niet zo lang leven.


  Als mensen vaker zouden sterven en/of minder lang zouden leven, zou de doelstelling om de planeet te redden van de existentiële dreiging -door de bevolking te verminderen- kunnen worden bereikt.

  Hoe krijg je het menselijk immuunsysteem gecompromitteerd op een massale schaal, in een wereldbevolking die uit miljarden mensen bestaat?

  Het proces om de levensverwachting te verlagen, en de planeet te redden, zou verklaren waarom er zo’n onevenredige druk is om mensen te laten vaccineren.

  Het virus was het excuus.

  Het vaccin wordt de methode.

  Dat zou verklaren waarom ze zo hard op het vaccin aandringen.

  Dat zou verklaren waarom ze kinderen willen vaccineren die geen risico lopen op het virus.

  CTH is niet vatbaar voor samenzweringstheorieën of duistere fantasieën. CTH analyseert een veelheid van ongelijksoortige gegevenspatronen en verbindt de punten in hun meest logische volgorde.

  Dit motief is logisch.

  De omvang van hun bezorgdheid ondersteunt het.

  De nood aan controle is een reactie op angst.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen 

  0 reacties :

  Een reactie posten