Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins

Datum:
 • maandag 4 oktober 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Dit is geen vaccin. Dit is genverandering’ – Ook afschuwelijk misvormde baby’s (foto in artikel) in VS geboren (2000 officiële miskramen – bijna net zoveel als van alle andere vaccins in de afgelopen 30+ jaar bij elkaar opgeteld -, maar injecties toch aanbevolen voor zwangere vrouwen)  Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins

  —————————————————————————————————————————————–

  —————————————————————————————————————————————–

  De Turkse TV zender Beyaz was bij een persconferentie waar foto’s werden getoond van baby’s die gruwelijk misvormd ter wereld zijn gekomen nadat hun moeders zich hebben laten injecteren met de Covid ‘vaccins’ van Pfizer en Moderna. ‘Er zijn kinderen met één oog en met een staart geboren. Dit is geen vaccin. Dit is genverandering,’ verklaarde de voorzitter van de Turkse Welzijnspartij (Refah), Fatih Erbakan, die werd vergezeld door drie artsen.

  Foto’s van kinderen met meerdere armen en benen, of met één oog, of met een compleet aangetast lichaam dat is overdekt met haar. Erbakan: ‘Dit is geen echt vaccin. Dit is genetische manipulatie!’ Hij toont een foto. ‘Hier ziet u een baby die met een staart is geboren, een genetisch defect. Hier een baby met de huid van een dier. Hier een baby met vier benen en drie armen… Wetenschappelijk heet dit gentherapie.’

  Erbakan werd gesteund door klinische artsen, waaronder de specialistische professor neurochirurgie dr. Serhat Findikli. ‘Deze technologie kan ook therapeutisch worden gebruikt, maar het heeft een andere structuur en veroorzaakt mutaties, zoals baby’s met staarten, met vier benen en drie armen. Het is een wapen.’

  Het ministerie van Gezondheid in Japan bevestigde onlangs dat in de ‘vaccins’ vreemde stoffen zijn gevonden. 1,6 miljoen doses van de Moderna ‘injectie bleken vervuild te zijn met een onbekende magnetische (nanotech) substantie, die in de VS, Spanje en Duitsland ook in de shots van Pfizer / BioNTech en J&J zijn aangetroffen. (Zie onze artikelen van de afgelopen dagen.)

  De oppositieleider heeft de documenten die zijn beweringen bewijzen met wetenschappers besproken, zo vervolgt de zender. Erbakan zegt deze bewijzen ‘met 83 miljoen (Turken)’ te willen delen. ‘Laten we deze feiten onder ogen zien. Laten we eerlijk zijn. We hebben bewijzen en talloze documenten.’ (1)


  VS: Ongekend veel miskramen, maar injecteren zwangeren gaat gewoon door

  In de Verenigde Staten zijn in de VAERS database officieel 1969 miskramen geregistreerd als gevolg van de Covid injecties. Dat zijn er in slechts 10 maanden bijna net zoveel als de 2183 miskramen in de voorafgaande 30+ jaar van alle andere vaccins bij elkaar opgeteld. Desondanks adviseert de CDC zwangere vrouwen deze injecties gewoon te nemen omdat ze ‘veilig’ zouden zijn.

  Statistisch expert dr. Jessica Rose analyseerde onlangs de VAERS database, en concludeerde dat de in de media gemelde aantallen met 41 keer moeten worden vermenigvuldigd om de echte cijfers te krijgen. Dat zou betekenen dat het werkelijke aantal Amerikaanse vrouwen die dankzij een Covid ‘vaccin’ een miskraam hebben gekregen al ruim 80.000 bedraagt.

  Een van de slachtoffers is Alexandra Lagile, die in maart op haar Facebook enthousiast reageerde op ‘voorlopige’ wetenschappelijke studies waarin werd beweerd dat de Covid injecties veilig zijn, en moeders de gevormde antistoffen via het bloed in de navelstreng en de moedermelk aan hun baby’s doorgeven. Ze liet zich dus injecteren, met dit resultaat:

  In een eerder artikel gaven we kinderarts Mary Pat Voll uit Florida als voorbeeld, die op 22 februari vol trots een foto van haar vaccinatiebewijs op Facebook zette. Ze was op dat moment 21 weken zwanger. 8 dagen later werd haar kindje dood geboren:

  Dr. Sara Beltrán Ponce (opleiding bestralingsoncologie) twitterde op 28 januari dat ze 14 weken zwanger en vanaf die dag ‘volledig gevaccineerd’ was. Een paar dagen later kreeg ze een miskraam. Op social media legde ze geen enkel verband met haar injectie, omdat dit hoogstwaarschijnlijk einde carrière als arts had betekend.

  Joseph Mengele zou zich in 2021 in het paradijs wanen

  In politiek Den Haag en de mainstream media stopt men de vingers in de oren zodra iemand ook maar enige vergelijking maakt met de jaren ’30 en ’40. En misschien doet die vergelijking de Nazi’s inderdaad wel tekort. Dr. Joseph Mengele zou zich namelijk in een waar paradijs wanen als hij nu nog zou hebben geleefd. Zijn experimenten op mensen moesten immers achter prikkeldraad worden gedaan, zoveel mogelijk in het geheim, en enkel op van al hun menselijkheid ontdane leden van minderheidsgroepen zoals Joden, zigeuners en homoseksuelen.

  Maar nu? Prikkeldraad is niet meer nodig, want nu zijn alle mensen op voorhand tot ‘Untermenschen’ verklaard, levende wezens die vakkundig gestript zijn van iedere spiritualiteit en hogere vorm van bewustzijn. Alle mensen lijken te zijn verlaagd tot beesten waar naar believen experimentele stoffen in mogen worden gespoten, met inmiddels over de hele wereld gruwelijke gevolgen.

  Die experimenten worden ook nog eens gesteund, gepromoot en met almaar grotere dwang opgelegd door de heersende politieke elite, die daar vooral in het Westen volledig wordt gesteund door een mainstream media waar werkelijk iedere vorm van kritische journalistiek is verbannen, en die alles wat afwijkt van het narratief van de elite tot ‘wappie complottheorie’ verklaart, ongeacht hoeveel bewijs er ook voor is.

  (In Turkije lijkt ondanks een aantal gevangen gezette journalisten dus meer persvrijheid te zijn dan hier, waar de gevestigde pers compleet gecorrumpeerd lijkt. Authentieke journalisten hebben hun toevlucht moeten nemen tot de alternatieve vrije media, want in de mainstream media is iedere kritiek verboden en vervangen door onvervalste overheids(leugen)propaganda.)

  Is de geest die nu de mensheid in zijn greep krijgt de meest kwaadaardige ooit?

  In 1946 had de Tweede Wereldoorlog in totaal zo’n 70 tot 85 miljoen doden geëist. Nu zou het aantal slachtoffers wel eens een veelvoud kunnen worden, aangezien al een paar miljard mensen – zelfs kinderen en zwangere vrouwen – met dit medische experiment met hun gezondheid en leven meedoen. Velen van hen zijn zó gehersenspoeld, dat ze ongeacht de – regelmatig vrijwel onmiddellijk optredende – blijvende of zelfs fatale schade aan hun eigen gezondheid of aan die van hun geliefden onverkort blijven weigeren het ‘vaccin’ als oorzaak aan te wijzen. Erger nog: veel van deze mensen eisen dat alle anderen gedwongen worden om zich eveneens te laten injecteren.

  Mijn eigen conclusie is dan ook dat de geest die nu het overgrote deel van mensheid in zijn greep heeft gekregen, duisterder en duivelser is dan de geest die 80 tot 90 jaar geleden de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust in gang zette, en misschien zelfs wel de kwaadaardigste uit de hele menselijke geschiedenis ooit is omdat de meest afschuwelijke zaken nu ‘normaal’ worden gevonden (licht wordt duisternis genoemd, en duisternis licht).

  De komende jaren zal blijken of deze inschatting zwaar overdreven was, of juist dicht bij de waarheid zat. Persoonlijk hoop ik nog steeds heel erg op het eerste.


  Xander

  (1) Beyaz Haber (YouTube kanaal)
  (2) Health Impact News

  0 reacties :

  Een reactie posten