Meer slachtoffers, meer leugens – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma

Datum:
 • donderdag 7 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Corona-crisis, Bijwerkingen, doden,.......   Meer slachtoffers, meer leugens – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma


  6-20-21

  Zie Hier

  In de wekelijkse column over de cijfers, gaat Max von Kreyfelt opnieuw in gesprek met Erik Boomsma, die zich in februari 2020 bewust werd dat de uitspraken en maatregelen van onze overheid niet kloppen. Hij ontpopte zich als een ware onderzoeksjournalist en vond een overweldigende hoeveelheid bewijzen die de ware plannen achter de gefingeerde Corona-crisis blootleggen. Tevens laat hij ons de schokkende cijfers zien van de bijwerkingen en overlijdens die gerelateerd zijn aan de injectie-campagnes, welke niet door de regeringsleiders worden getoond. Hij neemt ons mee in de wereld van overheidspropaganda, misleiding, bedrog en leugens.

  Erik wil met zijn onderzoek een bijdrage leveren aan het creëren van een Nieuwe Wereld die we wél willen. Sinds maart van dit jaar houdt hij de cijfers bij uit het meld- en registratiesysteem ‘EudraVigilance’ van de Europese Unie (link: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html) en het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistieken (link: https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table). Erik Boomsma wil de gevonden feiten, bewijzen en cijfers graag met ons delen om de mensen te waarschuwen.

  Vandaag laat hij ons ook de schokkende undercover-opnamen zien van enkele wetenschappers van Pfizer en Johnson&Johnson/Janssen. Zij wanen zich onbespied en vertellen ons hoe het er werkelijk aan toe gaat bij hun werkgever. Nog schokkender wordt het als zij ons toevertrouwen dat de experimentele ‘vaccins’ ons immuunsysteem alleen maar verzwakken in plaats van versterken. Sterker nog, ze hebben een veel lagere en slechts gedeeltelijke werkzaamheid bij de immuunreactie die er in ons immuunsysteem me opgewekt wordt.
  Het lijkt er sterk op, dat er zich een ware genocide onder de bevolking van de Europese Unie voltrekt. En dat achter de wereldwijde overheidsmaatregelen en prikcampagnes slechts een agenda schuil gaat van winstbejag en machtswellust.

  Wil je de volledige undercover-opnamen bekijken? Klik dan op onderstaande links:
  Deel 1: https://youtu.be/obdI7tgKLtA
  Deel 2: https://www.youtube.com/watch?v=4oWWcqGk1m4
  Deel 3: https://www.youtube.com/watch?v=hNIj83XNNeE
  Deel 4: https://www.youtube.com/watch?v=On5RYFbcxWY

  CAFE WELTSCHMERZ

  1 reacties :

  Dekker zei

  Gisteren kregen we een berichtje van vrienden met de boodschap dat ze beiden Corona hadden en in isolatie zaten.
  De man is gevaccineerd en de vrouw niet en toch allebei ziek. Niet in hevige mate maar toch in isolatie. De man moet 3x in de week naar het ziekenhuis voor dialyse en dat kan dan weer wel. Er is ons toch altijd door o.a. Hugo de Jonge voorgehouden dat vaccinatie ons zou beschermen?
  Begrijpt u het nog?
  Eerdaags voor een derde en vierde prik met weer een experimenteel middel terwijl in andere (EU)landen het leven weer normaal wordt zonder al die rotzooi die we ingespoten krijgen.

  Een reactie posten