Kunstmatige spike-eiwitten en het einde van de menselijke gezondheid

Datum:
 • woensdag 20 oktober 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Vaccinbedrijven experimenteren met kinderen

  20-10-2021  Kunstmatige spike-eiwitten en het einde van de menselijke gezondheid

   

  Het is moeilijk te geloven, en het is zeker nieuw, dat een virus daadwerkelijk op lange termijn veranderingen in de genen van een geïnfecteerde persoon kan veroorzaken. Het is ongelooflijk eng dat resultaten van een nieuwe cel studie hebben aangetoond dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit genexpressieveranderingen op lange termijn kan teweegbrengen, zelfs als de blootstelling minimaal is.

  Moderna’s mRNA-1273 bestaat uit een streng mRNA die het lichaam vertelt om het spike-eiwit te produceren dat het coronavirus gebruikt om zich vast te klampen aan menselijke cellen. De streng is als een kant van een rits; de “tanden” zijn een opeenvolging van chemische letters die cellen lezen om de 1.273 aminozuren te produceren die deel uitmaken van het spike-eiwit. Als het vaccin werkt zoals bedoeld, zal het lichaam de eiwitten kort na injectie gaan produceren. Wat kan er misgaan?

  Er gaat veel mis. Toch negeren de reguliere ”pers”, Youtube, Facistenboek, Twitter, de CDC, FDA, WHO, de vaccinbedrijven en iedereen die COVID-”vaccins” aanprijzen de duizenden mensen die kort na hun injecties doodvallen en de honderdduizenden gewonden, tienduizenden ernstig, die allemaal in Europa en de Verenigde Staten worden geteld door officiële vaccinrapportagesystemen.

  Hoe kunnen we zo verraden worden? Hoe kan iemand met een menselijk hart de dood en het diepe lijden van anderen ontkennen? en erger…. promoten?

  Het onderzoek naar de spike-eiwitten, niet het virus zelf, begint te verklaren waarom sommige COVID-19-patiënten – aangeduid als COVID-langeafstandspatiënten – symptomen ervaren zoals kortademigheid en duizeligheid lang na het opruimen van de infectie.

  De bevindingen ondersteunen het vermoeden dat dit geen toevalstreffer van de natuur was, maar een product van genetische manipulatie van de ergste soort. Spike-eiwitten geproduceerd door het lichaam kunnen ook verklaren waarom zoveel vrouwen, niet gerapporteerd in de vaccinrapportagesystemen, dramatische veranderingen in de menstruatie hebben, volgens het British Medical Journal. Bovendien kunnen spike-eiwitten verklaren waarom zelfs niet-gevaccineerde vrouwen die zijn blootgesteld aan gevaccineerde vrouwen vergelijkbare problemen hebben.

  Luister naar de CEO van Moderna die uitlegt hoe zijn rRNA-injecties de lichaamscellen ertoe brengen de ”vaccins” te produceren. Hebben ze mensen in vaccins veranderd, zodat de niet-gevaccineerde geen injectie nodig hebben? Het is op zijn zachtst gezegd een beetje schokkend om te horen dat de huidige ”vaccins” opzettelijk zijn ontworpen om te functioneren als zelf replicerende ”vaccins”.

  Zelf verspreidende of zelf replicerende vaccins kunnen inderdaad ernstige risico’s met zich meebrengen, en het vooruitzicht om ze te gebruiken roept uitdagende vragen op. Zelfverspreidende vaccins zijn in wezen genetisch gemanipuleerde virussen die zijn ontworpen om zich op dezelfde manier door populaties te bewegen als infectieziekten, maar in plaats van ziekten te veroorzaken, worden ze verondersteld bescherming te bieden. Maar dat lijkt niet wat de COVID-vaccins doen. VAERS-rapportagesysteem: Ten minste 9.245 Amerikanen testten positief op COVID-19 na vaccinatie; 132 doden.

  SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, is bedekt met kleine spike-eiwitten. Tijdens infectie binden de spike-eiwitten zich met receptoren op cellen in ons lichaam, waardoor een proces wordt gestart waarmee het virus zijn genetisch materiaal in de binnenkant van de gezonde cel kan vrijgeven. Het spike-eiwit is een armachtig apparaat dat het virus gebruikt om zich aan gezonde cellen te hechten en binnen te dringen. Aan het uiteinde van het spike-eiwit rust een reeks van drie aminozuren genaamd RGD. Deze structuur staat bekend om het verbinden van cellen met elkaar in het lichaam.

  Dr. Lee Makowski van de Northeastern University publiceerde zijn hypothese in het tijdschrift Virusses, gelooft dat het spike-eiwit op het oppervlak van het virus eiwitten kan nabootsen die bloedvaten reguleren en de vorming van bloedstolsels beheersen, wat veel van de niet-respiratoire complicaties van COVID-19 zou kunnen verklaren.

  Vroege autopsierapporten onthulden dat COVID-19-patiënten leden aan enorme hoeveelheden dik, gestold bloed en disfunctionele bloedvaten. Het lijkt erop dat de uiteinden van de spike-eiwitten door lichaamsweefsel scheurden in plaats van ze te repareren – wat zeer ongewone bijwerkingen van luchtwegaandoeningen veroorzaakte. Misschien is het niet het virus zelf dat biologische schade aanricht, maar het spike-eiwit zelf.

  Als het waar is, zitten we in grote problemen omdat spike-eiwitten precies zijn wat de COVID-vaccins het lichaam instrueren om in grote aantallen te produceren. Voor SARS-CoV-2 geven de vaccins geproduceerd door Pfizer/BioNTech en Moderna instructies aan onze cellen om onze eigen versie van het spike-eiwit te maken, wat kort na immunisatie gebeurt.

  Het postmortale bewijs plus zijn eigen ervaring met iets dat “COVID-tenen” wordt genoemd – een vreemde bijwerking van de ziekte die verhoogde bloedvatvorming in de tenen veroorzaakt, waardoor ze felrood worden – bracht Makowski ertoe te speculeren dat iets aan het virus abnormale bloed gerelateerde complicaties zou kunnen veroorzaken.

  COVID-vaccins bedoeld om immuniteit
  te creëren voor spike-eiwit in plaats daarvan, verwondingen, ernstige infecties en de dood te veroorzaken?

  SARS-CoV-2 hoeft mogelijk geen virale
  infectie en replicatie te voltooien om ziekte te veroorzaken.
  Alleen het piekeiwit
  dat blijft hangen, kan voldoende zijn om biologische problemen te veroorzaken, zoals vasculaire verdikking.
  Ja, alleen het spike eiwit, zonder het hele virion of zijn genoom.

  De onderzoekers ontdekten dat gekweekte menselijke luchtwegcellen blootgesteld aan lage en hoog gezuiverde spike eiwitconcentraties verschillen in genexpressie vertoonden die bleven bestaan, zelfs nadat de cellen herstelden van de blootstelling. De topgenen omvatten genen die verband houden met ontstekingsreactie. Het is dus niet verwonderlijk dat een goede arts als Dr. Lee Merritt begint te geloven dat de spike-eiwitten gemaakt van gevaccineerde mensencellen overdraagbaar zijn.

  Nicholas Evans, een masterstudent aan het Texas Tech University Health Sciences Center, zei: “Symptomen die bij patiënten worden gezien, kunnen in eerste instantie het gevolg zijn van de piekeiwit interactie met de cellen direct.” De conclusie is dat de spikes op lange termijn veranderingen aanbrengen in menselijke longcellen, wat spreekt van een medische ramp waarmee artsen nog niet eerder zijn geconfronteerd.

  Alle COVID-”vaccins” – het mRNA, DNA, virale vectored, recombinante eiwitten, virale deeltjes en vaccins op basis van peptiden – gebruiken het spike-eiwit van het coronavirus. De CDC had verklaard dat het spike-eiwit van SARS-CoV-2 onschadelijk is, wat verzekert dat de huidige Covid-19-vaccins veilig zouden zijn. Kunnen ze het mis hebben?

  Onderzoekers van het Sloan Kettering
  Institute hebben ontdekt dat veranderingen in een informatie dragend molecuul genaamd messenger RNA
  tumor onderdrukkende eiwitten kunnen
  inactiveren en daardoor kanker kunnen bevorderen
  .

  De CDC zegt: “COVID-19 mRNA-vaccins geven instructies voor onze cellen om een onschadelijk stuk te maken van wat het “spike-eiwit” wordt genoemd. Het spike-eiwit bevindt zich op het oppervlak van het virus dat COVID-19 veroorzaakt.” Er wordt net een zaak gemaakt dat dit onschadelijke stukje eiwit dodelijk is. Aangezien dit allemaal experimentele genetische injecties zijn zonder lange termijn studies, zullen we uiteindelijk ontdekken wat het betekent in termen van menselijke gezondheid wanneer we met mRNA spelen. Wees niet verbaasd als het nieuws verwoestend is.

  Het spike-eiwit dat de ”vaccins” maken, is hetzelfde eiwit dat op het oppervlak van het virus wordt aangetroffen en COVID-19 veroorzaakt. “Het spike-eiwit zelf kan geen infectie van COVID veroorzaken,” of althans dat is de heersende gedachte, maar de vraag die moet worden beantwoord is, kan het spike-eiwit zelf menselijke ellende en dood veroorzaken?

  De COVID-”vaccins” (van Oxford/AstraZeneca, Pfizer/BioNTech en Moderna) werken allemaal door onze cellen kopieën te laten maken van het virus spike-eiwit. Het Oxford-vaccin bereikt dit door het spike-eiwit gen te introduceren via een adeno virusvector. De andere twee vaccins leveren het spike-eiwit gen direct als mRNA verpakt in een Nano deeltje.

  Wanneer onze cellen het spike-eiwit maken, willen ze dat we geloven dat onze immuunrespons het als vreemd zal herkennen en antilichamen en T-cellen zal gaan maken die zich er specifiek op richten. (We moeten ons er meer van bewust zijn dat geen van deze injecties lijkt op traditionele vaccins, wat betekent dat het geen ”vaccins” zijn, maar genetische toedieningsapparatuur.)

  Dr. Sherri Tenpenny beschrijft dit proces van hoe deze verschillende vaccins het lichaam dwingen om de spike-eiwitten op verschillende manieren te maken en de gevaren daarvan.

  In december 2020 stuurde Dr. J. Patrick Whelan van UCLA een waarschuwing naar de FDA. “Het lijkt erop dat het virale spike-eiwit dat het doelwit is van de belangrijkste SARS-CoV-2-vaccins ook een van de belangrijkste middelen is die de schade aan verre organen veroorzaakt, waaronder de hersenen, het hart, de longen en de nieren.”

  “Ik maak me zorgen over de mogelijkheid dat de nieuwe ”vaccins” gericht op het creëren van immuniteit tegen het SARS-CoV-2 spike-eiwit (inclusief de mRNA-”vaccins” van Moderna en Pfizer) het potentieel hebben om micro vasculair letsel aan de hersenen, het hart, de lever en de nieren te veroorzaken op een manier die momenteel niet wordt beoordeeld in veiligheidsonderzoeken naar deze potentiële geneesmiddelen.”

  Een 40-jarige zwangere arts uit
  Californië beschreef de eerste dosis Pfizer’s ”vaccin” van een patiënt als een “dodelijke gebeurtenis voor
  de foetus”
   die ertoe leidde dat ze de baby zes dagen later doodgeboren ter wereld bracht. [1]

  Whelan legde uit dat mensen die herstellen van COVID-19, zelfs met milde symptomen, aanhoudende myocardontstekingsproblemen kunnen hebben. Dit is niet gerelateerd aan het virus of zelfs de ziekte, maar aan het spike-eiwit op het virus, dat zich kan binden aan ACE-2-receptoren in het hart, evenals in de hersenen en andere organen zoals de lever en de nieren, en gezondheidsproblemen blijft veroorzaken via letsel aan de kleinste vaten.

  Dr. Richard Vander Heide, een professor in de afdeling Pathologie van de Louisiana State University die autopsies van COVID-patiënten uitvoerde, bij het onderzoeken van de longen van een man die op 44-jarige leeftijd aan de ziekte stierf, ontdekte dat honderden, zo niet duizenden bloedstolsels zich in de longen van de patiënt hadden gevormd.

  Reeds bestaande ontsteking is een moordenaar

  “Ontsteking bij de muizen met lipopolysaccharide (LPS; een bacteriële toxine) behandeling verder verbeterd de opname van de hersenen van spike eiwitten. Dit komt omdat de ontsteking de integriteit van de bloed – hersenbarrière had verstoord, waardoor het beter doorlaatbaar was voor buitenlandse indringers.” Dit zou verklaren waarom mensen met overgewicht meer kans hebben om te lijden aan ernstige coronavirusinfecties, met het bijbehorende risico vooral bij mensen jonger dan 40, volgens een nieuwe studie. Hoe meer overgewicht een persoon is, hoe meer we chronische ontsteking in het lichaam vinden.

  Tandartsen klagen dat hun anders gezonde patiënten lijden aan tandvleesaandoeningen, die systemische ontstekingen in het lichaam veroorzaken.

  Is het mogelijk dat het
  spike-eiwit zelf de weefselschade veroorzaakt die gepaard gaat met Covid-19?

  Meinhardt et al. (Nature Neuroscience 2020, in de pers) tonen aan dat het spike-eiwit in hersenendotheliale cellen wordt geassocieerd met microthrombi-vorming (stolsels), en net als Magro et al. geen viraal RNA vinden in hersenendotheel. Met andere woorden, virale eiwitten lijken weefselschade te veroorzaken zonder het virus actief te repliceren.

  Whelan point-blank vertelt de FDA dat het spike-eiwit van Covid-19 dat in het vaccin wordt gebruikt ernstige problemen veroorzaakt. Door dit SPIKE-eiwit via het vaccin te injecteren, kunnen we dus een hele reeks lopende problemen in de populatie creëren – problemen die niet in aanmerking worden genomen in de veiligheidsstudies van een van de vaccins.

  Vaccinbedrijven experimenteren met kinderen

  We moeten er allemaal rekening mee houden dat Pfizer geen humane limiet kent. Experimenten met kinderen laten ons nu getuige zijn van de eerste vaccindood van een tweejarige die is gemeld in het VAERS-vaccinrapporteringssysteem. Het kind kreeg haar tweede (Dosis 2) experimentele Pfizer mRNA shot op 25 februari. Ze kreeg blijkbaar een ernstige bijwerking op 1 maart. De baby was dood op 3 maart.

  Terwijl de plandemie en ”vaccin” ramp de beschaving dieper bijt, moet men de excuses lezen voor de angstaanjagende wereld van genetische manipulatie. We krijgen overal les over hoe genetische ”vaccins” werken. Ze gebruiken menselijke cellen om zelf miniatuurvaccinfabrieken te worden. In plaats van viruseiwitten bevatten de ”vaccins” genetische instructies die het lichaam ertoe aanzetten ze te produceren. Deze instructies worden uitgevoerd via messenger RNA, of mRNA.

  De haalbaarheid van geïnhaleerd RNA voor passieve transfectie is in verschillende studies bewezen. Messenger RNA (mRNA) als middel voor passieve immunisatie wordt al jaren uitgebreid bestudeerd. Ingeademd RNA kan leiden tot de passieve synthese van niet-infectieuze spike-eiwitten met behulp van cel transfectie machines. [2]

  Wat betekent dit? Betekent dit dat het COVID-piekeiwit dat het menselijk lichaam na vaccinatie maakt, kan ontsnappen door te ademen en niet-gevaccineerde mensen kan infecteren? Het is een verschrikkelijke gedachte dat de gekken die het virus hebben gecreëerd door het verkrijgen van functie-experimenten in competitie zijn met vergelijkbare gekken in de farmaceutische industrie die hun vaccin zullen gebruiken om de spike-eiwitten dieper in menselijke populaties te verspreiden?

   

  REFERENCES

  [1] VAERS: Write-up: Pt was 18 weeks pregnant at the time of the vaccine. Second pregnancy. Pt is a physician. Pregnancy was entirely normal up to that time. On 1/18/2021, she began to have heavy vaginal bleeding probably due to a placental abruption and subsequently delivered at 18 weeks. Baby was stillborn. Ultrasound done 1/15/2021 normal. Lethal event for the fetus. The patient did well.

  [2] Med Hypotheses. 2021 Jan; 146: 110417. Published online 2020 Nov 24. doi: 10.1016/j.mehy.2020.110417

  Dit bericht is geplaatst in BilderbergDeep StateGezondheidJongeren. Bookmark de permalink.


  Pensioenactivist

  1 reacties :

  Anoniem zei

  We horen en lezen nu regelmatig, o.a. van zakkenvuller Gommers, dat ongevaccineerden geen toegang moeten hebben op de IC's, gevaccineerden hebben voorrang. Er moeten keuzes gemaakt worden zegt de slijmbal.
  Is dat niet heel erg ongeloofwaardig want er is ons toch altijd voorgehouden dat we een of meer prikken moesten halen om zodoende vrij van Corona te blijven? Maar nu liggen de IC's en vooral de verzorgingshuizen al vol met GEVACCINEERDE mensen. Het hele verhaal klopt niet blijkt nu, maar de leugens gaan gewoon door en een deel van het domme volk blijft de leugens maar geloven, het is om verdrietig van te worden.

  Een reactie posten