'Hoe metabole disfunctie chronische ziekten veroorzaakt en de kans op Corona vergroot.' Yvo Sijpkens

Datum:
 • zondag 31 oktober 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Marlies Dekkers in gesprek met Yvo Sijpkens, internist en specialist leefstijlgeneeskunde, over de relatie tussen stofwisselingsproblemen, chronische ziektes, en corona.


  30-10-2021
  De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van journalist Paul van Liempt, filosoof Ad Verbrugge en David van Overbeek De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met Centrum Ethos aan de VU en Filosofische School Nederland. Volg ons! Website: https://www.denieuwewereld.tv​​​​​​​​​​ Twitter: https://twitter.com/De_NieuweWereld​​... Wil je ons steunen? Dat kan hier: https://www.whydonate.nl/donate/denie...


   

  5 reacties :

  Anoniem zei

  Marlies Dekkers. Een grotere oplichtster is er niet.

  Anoniem zei

  Anoniem 1, kunt u onderbouwen waarom deze ietwat excentrieke dame een oplichtster is? Ik hoor alleen maar dat ze een internist bevraagt die
  allemaal zinnige dingen zegt.
  Beetje erg goedkoop om mensen te veroordelen zonder voorbeelden.

  Anoniem zei

  Ja, dat kan ik anoniem 2.

  Haar bedrijf heeft ze willens en wetens naar de klote geholpen waardoor er heel veel mensen hun baan hebben verloren.
  Willens en wetens he!
  En dat was niet de eerste keer. Ook dat nog.

  Kijk, dat de halve wereld met die achterlijke B.H.'s loopt dat moeten ze zelf weten; dat was heel slim van haar maar de mensen die haar groot hebben gemaakt laten stikken is verhaal 2.
  Over goedkoop gesproken. Deze mevrouw is niet excentriek; deze mevrouw is een oplichtster.

  Anoniem zei

  Overigens heeft Marlies Dekkers weinig met het onderwerp te maken, ze stelt alleen een paar vragen. Ik kan nergens ontdekken dat het over BH's gaat, wel over onze leefstijl, voedingsgewoontes en medicijngebruik. Het was een uitermate leerzaam interview.

  Anoniem zei

  Dat is ook het ergerlijke; dat ze een vrouwspersoon vragen om als opvulling te dienen. Haar vriendin Heleen van Royen kan er ook wat van!
  Internet is voor veel mensen schadelijk.

  Een reactie posten