Doden door coronavaccins?

Datum:
 • woensdag 27 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Onverklaarbare Oversterfte......
  26-10-2021
  Verontrustende onderzoeksresultaten: sinds het begin van de vaccinatiecampagne is de oversterfte alleen maar toegenomen. Doen de “vaccins” wel wat ons is beloofd? Of juist het tegenovergestelde? FVD eist opheldering. Op de hoogte blijven? Ga naar https://www.fvd.nl/nu! ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Hugo de Jonge beantwoord de vraag gewoon niet omdat hij de deksel kost wat kost op de beerput wil houden.
  Ik vraag me wel eens af of de psychopaten in Den Haag eigenlijk wel geprikt zijn. Voor de TV staan ze braaf te doen alsof maar het kan net zo goed een zoutoplossing zijn.

  Anoniem zei

  Ab Osterhuis, u weet wel die dierenarts die al jaren zijn zakken vult met laster, is van mening dat het beste is om alle ongevaccineerden op een eiland te zetten.
  Zijn maat in het kwade, Ernst Kuipers, waarschuwt dat alle ongevaccineerden Corona krijgen.
  De vraag is vervolgens waarom de ongevaccineerden de ziekte dan al lang niet gehad zouden hebben als 4 op de 5 Corona opnames GEVACCINEERDE patiënten zijn.
  Het RIVM blijkt nu ook al niet zo onafhankelijk te zijn als wordt gesteld door Hugo de Psychopaat want ivm met de promotie van windmolens spelen ze een kwalijke rol die nu onderzocht gaat worden. We mogen inmiddels stellen dat de diverse Overheden zwaar beïnvloed worden door de Lobbyisten wat in feite niets anders zijn dan fors betaalde omkopers met goedkeuring van Rutte.

  Een reactie posten