Degenen die het Covid-vaccin krijgen, kunnen NOOIT meer volledig immuun worden

Datum:
 • zaterdag 30 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Overheidsstatistieken onthullen de schokkende waarheid 


  Door DissidentNL -2021-10-26


  De Britse regering heeft bekendgemaakt dat wie eenmaal tegen het vermeende coronavirus is “ingeënt”, nooit meer volledig natuurlijk immuun kan worden.

  In haar COVID-19 Vaccin Surveillance Report, Week 42, geeft de UK Health Authority op blz. 23 toe dat “de N-antilichaamspiegels lager lijken te zijn bij mensen die besmet raken na twee doses vaccinatie”. Het gaat verder met te zeggen dat deze daling van antilichamen in principe permanent is.

  “Wat betekent dit? Verschillende dingen en allemaal slecht,” schrijft Alex Berenson. Wij weten dat vaccins besmetting of overdracht van het virus niet voorkomen (elders in het verslag wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen thans veel vaker besmet zijn dan niet-gevaccineerden).

  “Wat de Britten zeggen is dat zij nu hebben ontdekt dat het vaccin het vermogen van het lichaam aantast om na infectie antilichamen te produceren, niet alleen tegen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus. In het bijzonder lijken gevaccineerden geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne, het omhulsel van het virus, dat een cruciaal onderdeel vormt van de reactie bij niet-gevaccineerden.”

  Op lange termijn zijn mensen die zich laten vaccineren in het kader van “Operation Warp Speed” veel vatbaarder voor eventuele mutaties in het spike-eiwit, zelfs als zij reeds besmet en hersteld zijn, of zelfs meer dan eens.

  De niet-gevaccineerden daarentegen zullen een blijvende, zo niet permanente immuniteit verwerven tegen alle stammen van het vermeende virus nadat zij het op natuurlijke wijze zelfs maar één keer hebben opgelopen.

  “Dit betekent ook dat het virus waarschijnlijk mutaties selecteert die precies in die richting gaan, omdat zij het in feite een enorme vatbare populatie geven om te infecteren,” waarschuwt Berenson verder. “En het is waarschijnlijk verder bewijs dat de vaccins interfereren met de ontwikkeling van robuuste immuniteit op lange termijn na infectie.”

  Vertrouw op God, niet op Big Pharma

  Dit is precies waar we voor gewaarschuwd hebben, alleen om belachelijk gemaakt te worden door de mainstream media en overheidsbronnen die nu beweren dat natuurlijke immuniteit niet eens bestaat, meldt NaturalNews.

  Met andere woorden, er zijn twee realiteiten tegelijk aan de gang: één waar ongevaccineerden God vertrouwen met hun immuniteit, en de andere waar de “volledig gevaccineerden” vertrouwen hebben in “de wetenschap”, de regering en de media om hen immuniteit te geven door middel van een naald.

  Er is maar één partij die gelijk heeft, en dat is dus niet de partij die de brede weg inslaat naar permanente immuunschade door vaccinatie. De enige mensen op deze wereld die een goed werkend immuunsysteem hebben, zijn degenen die besloten hebben hun lichaam met rust te laten.

  Er is gewoon geen reden om gevaccineerd te worden tegen een virus dat bij de meeste mensen geen symptomen vertoont, laat staan tegen een virus dat nog niet eens geïsoleerd is en waarvan het bestaan niet eens is bewezen.

  “Dit is de grootste oplichterij in de geschiedenis van de mensheid,” schreef een commentator op Berenson’s blog over de Covid injectie nachtmerrie.

  “De wereldelites plannen dit al sinds 1991-92,” schreef een ander. “Heb je gehoord van Agenda 21? Die werd in 2015 vervangen door de Agenda 2030 van de Verenigde Naties, of wat nu de ‘grote reset’ wordt genoemd.”

  Een ander wees erop dat zelfs praten over Agenda 21 jarenlang als een wilde “samenzweringstheorie” werd beschouwd. Nu is die samenzweringstheorie veranderd in een samenzweringsrealiteit.

  “We zijn van een samenleving die vrede en welvaart probeert te verspreiden, naar een samenleving die zich laat infecteren met biowapens om iedereen uit te roeien die onbelangrijk, irrelevant en vervangbaar wordt geacht,” schreef een ander.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  DissidentNL


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Stel dat alle mensen gevaccineerd zijn, dus ook de mensen voor wie het uiterst risicovol is vanwege medische aandoeningen, dan is het virus nog steeds de wereld niet uit want honden, katten, kortom alle dieren, dus ook kippen, ganzen, varkens, enz. kunnen het virus ook overdragen. Gaat Hugo de Krankzinnige dan ook de eigenaren van al die dieren verplichten hun dieren te laten vaccineren?
  Tegenwoordig hoef je nergens meer vreemd van op te kijken als er dergelijke geldbedragen mee gemoeid zijn. Zwitserland met de geheime bankrekeningen vaart er wel bij.

  Een reactie posten