Cardioloog: coronavaccin komt in het hart terecht, waarna het lichaam het hart aanvalt

Datum:
 • zondag 31 oktober 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Er zijn wereldwijd talloze gevallen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier, gemeld na coronavaccinatie. De Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough legde in gesprek met arts Alfred Johnson uit hoe een coronavaccin myocarditis kan veroorzaken.


   31 oktober 2021 


  Hij zei dat myocarditis veroorzaakt door een natuurlijke infectie heel anders is dan myocarditis als gevolg van het vaccin. Gevallen van myocarditis die optreden na een natuurlijke corona-infectie zijn mild, benadrukte dr. McCullough.


  10 tot 100 keer hoger

  De internist zei dat er inmiddels onderzoeken zijn waaruit blijkt dat de lipide nanodeeltjes rechtstreeks het hart binnengaan. “Vervolgens produceert het hart het spike-eiwit en valt het lichaam het hart aan.” Het mRNA zit verpakt in deze lipide nanodeeltjes om te zorgen dat het niet direct door het lichaam wordt afgebroken en kan worden opgenomen in de cellen.

  McCullough zei ook dat de troponinewaarden bij myocarditis veroorzaakt door het vaccin 10 tot 100 keer hoger zijn dan bij myocarditis door een natuurlijke infectie. Bij hartschade hebben mensen een verhoogde hoeveelheid troponine in het bloed.

  Ziekenhuis

  “Negentig procent van de kinderen die na het vaccin myocarditis krijgen, moet worden opgenomen in het ziekenhuis,” zei hij.

  0 reacties :

  Een reactie posten