Australische volksgezondheidsfunctionaris geeft toe dat 6 van 7 recente COVID-19-doden waren gevaccineerd

Datum:
 • maandag 4 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • “Zoals de minister zei, hebben we vandaag tragisch genoeg de dood aangekondigd van zeven mensen die hun leven hadden verloren aan COVID-19, vier vrouwen en drie mannen, één persoon was in de 40, één persoon in de 50, twee mensen in de 70, twee mensen in de 80 en één persoon die in de 90 was, al deze personen hadden onderliggende gezondheidsaandoeningen, één persoon was niet gevaccineerd, drie mensen hadden één dosis van het COVID-vaccin gekregen, en drie mensen hadden twee doses van het COVID-vaccin gekregen,” zei NSW Deputy Chief Health Officer Dr. Marianne Gale.

  Haar commentaar is hier te zien:

  Back-up:


  Hoewel de vaccins geen einde lijken te maken aan het aantal sterfgevallen, zal Australië de angst gebruiken om hun Orwelliaanse repressie voort te zetten en naar aanleiding van het nieuws eisen dat meer mensen zich aan de vaccins onderwerpen, bericht Big League Politics.

  Australië is de ground zero voor de brute globalistische technocratie die ingevoerd wordt met de nooit eindigende pandemie als excuus.

  De vice-premier van New South Wales, John Barilaro, dreigde het gevangeniseiland in een strafkolonie te veranderen voor ongevaccineerden:

  “Er zullen in het regionale New South Wales mensen zijn die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren… Die op de elfde oktober hun vrijheid zullen verliezen.

  De boodschap aan de ongevaccineerden is dat jullie geen vrijheid meer zullen krijgen tenzij jullie je laten vaccineren.”

  Het Australische model zal over de hele wereld worden geëxporteerd, zodra de globalisten de massa’s genoeg angst hebben ingeboezemd om het te accepteren. De donkerste van alle nieuwe wereldorde profetieën worden gerealiseerd, en massaal verzet is het enige tegengif tegen deze wrede en onheilige tirannie die over de hele wereld wordt uitgerold.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Ook in Nederland kennen we de Globalisten, vooral onder de politici en leden van VVD, CDA en vooral D'66.
  In vroeger tijden zouden we deze landverraders onder de NSB hebben kunnen scharen, die heulden met Adolf Hitler. De huidige Globalisten heulen met Soros, Klas Swab en nog veel meer van dat addergebroed.
  In die periode hadden we ook de Communisten en dat zijn tegenwoordig de Groen Links stemmers. Immers Groen Links komt voor uit de vroegere CPN.
  Zo zie je maar dat de Geschiedenis zich herhaalt.

  Een reactie posten